PodSvojoStreho.net Kar naredi dom Vrt in okolica Laksarica ne vžge!

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
stihl ms Napisal:kupu bos se eno kramo vec v hoferju , pocak na mebrane za ta cas poklic soseda in spita eno pivo
Maš prav, sem razmislil.
Pa še roge ima ta s Hoferja, kar mi sploh ni všeč!

Poslano z mojega HUAWEI VNS-L21 z uporabo Tapatalk
Rookie, si daleč? Enemu pivu bi se sicer odpovedal...kaki zadevi iz dveh polokroglih delov pa ne...
kadotr Napisal:Rookie, si daleč? Enemu pivu bi se sicer odpovedal...kaki zadevi iz dveh polokroglih delov pa ne...
Bela krajina...
Pir mam domač, sicer zaloga zelo hitro plahni, nova pa še nastaja...
Tisto polokrogro še razmišljam kaj misliš Smile

Tisto polokrogro še razmišljam kaj misliš Smile

Rookie, si verjetno še zelo mlad.. :oops:
nisus Napisal:Tisto polokrogro še razmišljam kaj misliš Smile

Rookie, si verjetno še zelo mlad.. :oops:
Ja, niti ne, kako pogledaš, bližje 50 kot 30...
Sem se pa komaj zbudil in še možgane vpeljujem v dan Smile

Tista zadeva iz dveh polokroglih polovic se imenuje klobasa!

Pa ne kranjska, v katero po "predpisani recepturi" natlačijo noter vso možno žvarovno, temveč domača. Pri cvičku je "zaščita" ratala (bravo Ivo Kuljaj in ostali!), pri kranjski je dr. Bogataj preveč popustil mesarskemu lobiju.

Rookie, škoda, da si predaleč, v Vidošiče ne grem vsak dan...

Da nisi vegetarijanec?
Ahahaha!
Zdaj mi je potegnlo!
Pravim, da sem še jutranji!
Sicer domačih ni, bi se pa kaj uredilo!
Vege kaj!? Te besede ni pri nas! Smile
kadotr Napisal:Tista zadeva iz dveh polokroglih polovic se imenuje klobasa!

Pa ne kranjska, v katero po "predpisani recepturi" natlačijo noter vso možno žvarovno, temveč domača. Pri cvičku je "zaščita" ratala (bravo Ivo Kuljaj in ostali!), pri kranjski je dr. Bogataj preveč popustil mesarskemu lobiju.

Rookie, škoda, da si predaleč, v Vidošiče ne grem vsak dan...

Da nisi vegetarijanec?

Ne sekiraj se, tudi jaz imam zjutraj "dolgo lajtngo" (razen danes, ko sem vstal ob 5.15).
Jutro je hudič...
Javim, če kaj uspem, če ne pa čakam na Vidošiče!
kadotr Napisal:Ne sekiraj se, tudi jaz imam zjutraj "dolgo lajtngo" (razen danes, ko sem vstal ob 5.15).

Danes dobil set za popravilo vplinjača.
Zamenjal sem le membrano in tesnilo pod membrano.
Vžgala kot šus!
Upam, da ni to tako kot zadnjič, ko je dlje časa stala in potem vžgala, naslednjič pa speti ne!
Upam, da je bila res membrana in da je problem rešen!

Najbolj ironično je pa to, da sem med tem časom od znanca kupil tisto Lidlovo, ki ima zraven še žago in obrezovalnik, za 60 eu.
Še bolj ironično pa to, da mi jo je poslal prejšnji teden po Gls in je še ni tukaj!

Prej dobil s Kitajske, kot z drugega konca Slovenije! Smile

Sent from my iPad using Tapatalk
Ni ravno tema servisa oz popravilo je pa tema glede poste slovenije : iz nemcije od stihla poslali katalog kateri je prispel v slovenijo v dveh dneh do lj iz lj od mene pa 6 dni HALO

lp stihl ms
Saj itak niso več Pošta. So Reklama.

Da ne govorim, kako so dostavljali moj pralni stroj. Obljuba je bila, da ga dostavijo v stanovanje. Poštar ga je pripeljal, rekel da ga zgrabiva in neseva gor. Z mojim zdravjem pač ni bilo izvedljivo. Popoldne sta se s kolegom še enkrat pripeljala in po nepalsko, kot dve šerpi, stroj odnesla v štuk. Brez kakih stopniščnih transporterjev ali podobne tehnike, ki jo uporablja privatnik za dostavo tozdevnih zadev. Človek nič ne pomeni. Bi direktorja vpregel za en sam primer, mogoče bi se mu posvetilo...
Mene pa so ravno pri Pošti pred kakimi petimi leti presenetili, ko je pripeljal pralni stroj in vprašal kam ga da. Sem rekel, da kar po ravnem v garažo. Dostavljalec pa, saj bi ga lahko peljala gor. In je imel ono čudo, ki gre po stopnicah (brez pogona) in sva zlahka spravila v masardo v kopalnico.
Po drugi strani pa sem slišal za primer, ko je dostavil blago v vrednosti 1000 € na povsem napačen naslov, celo v sosednji pošti je bila hiša. Ampak je prejemnik potem preko družbenih omrežij kontaktiral pravega naslovnika in so s pošte šli po paket.
Katere firme kaj priporočate da kupim "lakserco". Da bo delala 20 let &vedno palila iz prve ?
a firma Villager iz SamDoma je kej za kej ? 180€ lakserca. 230€ multi-paket, kjer dobiš še žago nastavek in za živo mejo. Je bolje (manj problemov) jemati specialno samo en orodje, ali te multi-orodne ?
Stihl je še tako dober, ali so vstopni modeli itak vietnamci ?
Kaj vam ni všeč pri "rogovih" ?
Kako rešujete (kakšno vzeti), da čim manj laksa (ali česa?) porabljate, pri "striženju" ob panelni ograji ?
in kako stojijo s kvaliteto pri bencinski "lakserci" kaj:
- Einhell
- Villager
- Al-Ko
- Stiga
- Iskra
- Ramda
- Kawasaki
in kako je potem s hitrostjo servisa in delov ?!
ter kater model od njih moraš vzet, da ni nek prepakiran vietnamc ?
1 2 3 4
Iskanje po temi