PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Toplotna črpalka Termo Shop na Petrolu

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spoštovani,

v zadnjih dveh letih se je marsikaj spremenilo, med drugim smo na Petrolu kupcem ponudili brezobrestno financiranje, ki je edinstveno na tržišču. Cene toplotnih črpalk se kot rečeno razlikujejo glede na same modele in znotraj tega še različne moči, zato objekt najprej brezplačno pregledamo in ugotovimo, kateri sistem mu sploh ustreza. Znotraj tega vam ponudimo možne pakete definirane s cenami. Če nam posredujete osnovne gabarite vašega objekta, ki jih izpolnite v omenjenem obrazcu, vam z veseljem posredujemo ustrezno ponudbo, lahko pa se kadarkoli oglasite tudi v našem [url=httpunichr("58")//wwwunichr("46")petrolunichr("46")si/za-dom/energija/energetski-center]Energetskem centru Petrol v BTC[/url] in skupaj pregledamo obstoječe možnosti. Naša cenovna politika je vedno osnovana na prvem in najpomembnejšem merilu, t.j. najvišja kakovost ponudbe - tako samih sistemov ogrevanja kot tudi vseh z njimi povezanih storitev (montaža, redni letni servisi idr.). Vsak dan se trudimo, da smo za naše stranke najugodnejši, kar pa seveda ni vedno enako kot najcenejši.

V primeru morebitnih dodatnih vprašanj se lahko na nas obrnete tudi preko sistema [url=httpunichr("58")//wwwunichr("46")petrolunichr("46")si/povej]Povej Petrolu[/url].

Hvala in lep pozdrav,

Danijel Vuk
Oddelek energetske rešitve
Petrol d.d., Ljubljana
Hvala za pojasnila g. Vuk-u. Moram reči, da sem pred kakimi 10 dnevi klical na petrolovo brezplačno telefonsko številko in mi niso tako konkretno odgovorili. Nič hudega, predvidevam, da je bila na drugi strani zaposlena študentka.
Z ženo sva bila že praktično pri vseh ponudnikih in nama trenutno najbolj odgovarja Petrolova ponudba Termo Shop toplotne črpalke.
Zanima naju še koliko stanejo redni letni servisi toplotnih črpalk?
Poleg petrolovega financiranja sta v ceni vključena še 2 redna letna servisa le za 1€.
Redni letni servis je 39,00 €. Ravnokar plačal pri ORCA Energija d.o.o.. Seveda v primeru zgolj pregleda. Material pa posebej, če je potreben.
Louis XVI Napisal:Poleg vseh ugodnosti ki so nama ponudili sva midva z ženo tudi nacionalpatriota. Od vedno zagovarjava in verjameva v domača podjetja, v tem primeru sta tako Petrol kot TermoShop slovenski podjetji.
Povprašala sva tudi za ekokredit, pa so nama rekli, da nisva upravičena...

No, če je nacionalpatriotizem faktor, potem so pa možna jajca ali neprimernosti izbire izdeka za določen objekt povsem stranskega pomena in tudi to vprašanje ni čisto resno. Tudi nacionalpatriotizem nekoliko greje.
Posvojeni japonec/kitajec za Slovenijo, naprej!!
bofel Napisal:Ima tudi opcijo Kronoterm + ekokredit če smo že lokalpatrioti.

Samo kolko komponent v kronotermu pa je slovenskih?
Mogoče moje vprašanje ni na mestu, ker se v nacionalpatriotizem tega tipa ne znam čisto dobro vživeti, ne vem do kam seže konsistentnost glede "domačega". Zato se zaradi svoje nevednosti vnaprej opravičujem.
madhatter Napisal:
Louis XVI Napisal:Poleg vseh ugodnosti ki so nama ponudili sva midva z ženo tudi nacionalpatriota. Od vedno zagovarjava in verjameva v domača podjetja, v tem primeru sta tako Petrol kot TermoShop slovenski podjetji.
Povprašala sva tudi za ekokredit, pa so nama rekli, da nisva upravičena...

No, če je nacionalpatriotizem faktor, potem so pa možna jajca ali neprimernosti izbire izdeka za določen objekt povsem stranskega pomena in tudi to vprašanje ni čisto resno. Tudi nacionalpatriotizem nekoliko greje.
Posvojeni japonec/kitajec za Slovenijo, naprej!!

Definitivno eden od faktorjev, ostali faktorji so še kvaliteta izdelka, hitrost in odzivnost podjetja, bližina proizvajalca toplotne črpalke, razmerje kvaliteta/cena, zaupanje ponudniku, itn.
Moja iskusnja s Petrolom.
Ponudbo za Petrol je prisel opravit proizvajalec-prodajalec TC.Ponudbo sem dobil od obeh.Cena je bila ista.Vzel nato pri Petrolu na 84 obrokov brez obresti,ter zagotovljena cena el.energije za naslednji 2 leti -30% MT 0,02328 e/kwh in VT 0,04600 e/kwh brez DDV.Ni pa mozno uveljavit popusta 15% na tocke jan-apr.
Z pogoji zelo zadovoljen.
Spoštovani,

akcija financiranja menjave ogrevalnih sistemov, ki jo omenjate, je že potekla. Ker bomo tudi v prihodnje pripravljali nove spodbude za večanje rabe obnovljivih virov energije, vse zainteresirane vabimo, da svoje podatke oddate na spletni strani [url]httpunichr("58")//wwwunichr("46")petrolunichr("46")si/financiranje[/url] in ste ažurno obveščeni o vseh novostih.

Za vsa dodatna vprašanja pa smo vam vedno na voljo tudi preko sistema [url=httpunichr("58")//wwwunichr("46")petrolunichr("46")si/povej]Povej Petrolu[/url].

Danijel Vuk
Oddelek energetske rešitve
Petrol d.d., Ljubljana
droj01 Napisal:Moja iskusnja s Petrolom.
Ponudbo za Petrol je prisel opravit proizvajalec-prodajalec TC.Ponudbo sem dobil od obeh.Cena je bila ista.Vzel nato pri Petrolu na 84 obrokov brez obresti,ter zagotovljena cena el.energije za naslednji 2 leti -30% MT 0,02328 e/kwh in VT 0,04600 e/kwh brez DDV.Ni pa mozno uveljavit popusta 15% na tocke jan-apr.
Z pogoji zelo zadovoljen.

Ta zadeva na 84 obrokov brez obresti je zeloooo mamljiva Big Grin
sašo65 Napisal:3x NE.....nikakor ni ceneje kot da ti to napravi strokovnjak, ki se s tem bavi; tukaj na forumu sta dva normalna in eden "zlatar" je pa še en "izven foruma" lahko rečem vsi med "top5" v slo.....pokrivajo pa prav tako vsi celo slo... Arrow nekaj v tej smeri išči, petrol odmisli....(to je sicer samo moje mnenje)

Saso65 zaupaš kdo je zlatar? Smile Lahko na PM, da ga ne "užališ", čeravno takšne treba čimbolj naglas in javno obelodaniti, da ne zgubljamo časa z njimi.
3.2. sem oddal spletni obrazec na Petrolovi spletni strani, zanimala me je ponudba za Hitachi Yutaki S Combi 14kW. Do danes še ni bilo odgovora/ponudbe. Potrditveni mail za oddan obrazec sem dobil, tipkarskega škrata torej ni bilo.
Boš mogu mav težit po tel ker je veliko povpraševanje.
Jest sm se kr namatru. Cirka 40 dni od povraševanja ,do zagona črpalke. Pa še nov let je bil vmes.
Saj ne pričakujem, da bo jutri stal monter pred vrati. Bolj sem želel videt, kakšno ceno bodo ponudli.
Vabljen v debato!
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.podsvojostreho.net/forum/viewtopic.php?f=26&t=68441&p=791172#p791172">viewtopic.php?f=26&t=68441&p=791172#p791172</a><!-- l -->
1 2 3 4
Iskanje po temi