PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Garancija kupljenega izdelka v tujini

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
thompson Napisal:V to smer sem razmišljal.
Ni hudega,agregat vžge in daje elektriko normalno, samo potem ko hočeš prestaviti ročico iz položaja choke start na betribe ne laufa prau.Ročica mora biti nekje vmes, kar pa to ni to.
V Nemčiji trdijo da je zanič inverter.Jaz pa mislim,da inverter nima veze kako laufa motor.Za nov inverter so mi dali ponudbo 280€ + montaža ali pa samo poštnina.

Daj poglej če je zračni filter sploh nameščen. Glede na opis težave je sicer lahko škart vplinjač, lahko je pa samo problem v tem, da je mešanica zrak/gorivo prerevna samo zato, ker v ohišju ni zračnega filtra.
Za ostalo ti pa ne vem pomagat, ampak napaka sigurno ni tako hud, da bi za poštnino dal 100 ali več evrov. Mogoče ima vplinjač celo vijake za nastavljanje zmesi in je treba samo to nastavit. Par minut dela, če se res da in če veš kaj delaš. Pripni sliko zdeve Smile.
LP,
Samojed
Sem že kontaktiral servis kipor,pa mi je rekel da kaj hudega ne more bit je pa omenjal vplinjač,šobo in mogoče filter.
1 2 3
Iskanje po temi