PodSvojoStreho.net Opremljanje doma Kopalniška oprema vgradnja tuš kadi 120x90cm Kolpa Duro

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@bildr
Jaz sem tako naredil, pa najbrž ne bi še enkrat. Rob moje kadi je visok dober centimeter. In bi ga zdaj gladko dal čez ploščice. Saj ne rečem, pozna se ne nič in tudi ploščice so položene dobro.

A veliko manj natančnosti je potrebno imeti, če rob daš čez ploščice. Pa ena fuga je manj za čiščenje, predvsem pa ni nevarnosti, da bo zaradi različnih raztezkov različnih materialov prej ali slej popustila. Pa še lažje in hitreje je namestiti kad in jo fiksirati.

Aja... jaz sem jo podzidal s siporeksom in lepilom za ploščice. Nič kaj preveč nisem ulival v luknjo namesto estriha.
hvala za odgovor. Bom kar podobno naredil...

Danes imam namen to vgraditi. Še kakšno mnenje o tem, da dam lepilo za ploščice direktno na stiropor? Verjetno je smiselno prej položiti gor kakšen košček gradbene folije?

Ali bi bilo morda smiselno namesto lepila za ploščice zmešati eno korolo malte in uporabiti to namesto lepila?
No da povem kako sem/smo naredili, mogoče komu prav pride:

Namesto lepila za ploščice smo uporabili nekaj vreč "instant estriha", ga zmešali na gosto, da ni bilo posedanja in gor položil podstavek, eno vrečko sem zmešal malo bolj na redko, da je bolje prijelo. Z vaservago smo dali podstavek v ravnino in ga nato obtežili na štirih koncih.

Zadovoljen Smile
1 2 3
Iskanje po temi