25.1.2018 ob 17:13
Zjutraj ti je csamo izračunal ceno pelet proti MT, ko si 20 strani mislil kaj boš prihranil z njim. Sedaj pa zadeva šele dobiva neslutene pospeške.
kadotr Napisal:Pa toliko sem se namučil, da sem zvlekel cisterno na podstrešje. Še sreča, da so mi moralno pomagali tukaj na forumu, sicer ne vem kako bi zmogel. Sedaj, ko je dobra duša prebrala moj prispevek, mi je po z.s. brezplačno obljubila vodo.
Torej mi manjka le še zastopnik za Slovenijo.
Tudi o raznoraznih porokah sem razmišljal, vendar moraš za tovrstno dejanje biti zaljubljen. Ker si se, Popson, zaljubil v elektrokotel, bi bil morda ti prvi....

gape Napisal:Zjutraj ti je csamo izračunal ceno pelet proti MT, ko si 20 strani mislil kaj boš prihranil z njim. Sedaj pa zadeva šele dobiva neslutene pospeške.
csamo001 Napisal:No, me prav zanima, če boste pametnjakoviči enako gobezdali, če se bo v roku par let pokazalo, da pa obstaja še kaj drugega kot klasična TČ.In v čem bi bil problem?

Homer Napisal:csamo001 Napisal:No, me prav zanima, če boste pametnjakoviči enako gobezdali, če se bo v roku par let pokazalo, da pa obstaja še kaj drugega kot klasična TČ.In v čem bi bil problem?
Do takrat se bo vložek pri večini več ali manj povrnil, potem pa delaš kalkulacije kako naprej.
Saj tudi TČ ni prišla pred nekaj leti iz niča in tudi vsi nismo preklopili takoj nanjo.
Sosed je imel TČ nekje konec 70ih ali začetek 80ih, do množičnosti pa je preteklo kar nekaj let. Tudi neka nova tehnologija ne bo zamenjala TČ čez noč......
Citat:dejstvo je da razmisljate velika vecina tukaj na forumu da je TC nujno zlo brez katerega se nikakor ne da poceni ogrevatTo nikakor ni res!