13.10.2011 ob 15:43
Oja, to je njegov problem, če bo podiral, če pa se poruši sama, pa je tvoj problem
Smreka bo itak padla v neurju ali čem podobnem, iz čistega miru gotovo ne.
white666 Napisal:Njegova smreka pade na mojo hišo (pri čemer on ve, da je nevarno nagnjena že nekaj časa), pri tem sem pa jaz kriv?V vsakem primeru je smreka njegova odgovornost.
Mislim, da je vsak dolžan poskrbeti, da njegova lastnina ne povzroča škode drugim, mar ne?
white666 Napisal:Žal je omenjena smreka 1 m od traktorske poti, ki jo omenjeni lastnik uporablja za vleko hlodov v dolino. Te ne bo nikoli prodal.pa naj cesta ostane v njegovi lasti. saj to se da odmerit.
jaki79 Napisal:white666 Napisal:Njegova smreka pade na mojo hišo (pri čemer on ve, da je nevarno nagnjena že nekaj časa), pri tem sem pa jaz kriv?V vsakem primeru je smreka njegova odgovornost.
Mislim, da je vsak dolžan poskrbeti, da njegova lastnina ne povzroča škode drugim, mar ne?
Hanzi Napisal:white666 Napisal:Žal je omenjena smreka 1 m od traktorske poti, ki jo omenjeni lastnik uporablja za vleko hlodov v dolino. Te ne bo nikoli prodal.pa naj cesta ostane v njegovi lasti. saj to se da odmerit.
hock: . Kje smo zdaj?
vitel Napisal:Zakaj - ta smreka je lahko čisto zdrava in sama od sebe ne bo padla...to da je nagnjena ne pomeni nič,Upam da nikoli ne doživiš kaj ti naredi močnejši veter...gozd kratkomalo zravna ob dejstvu da je tam sam zdrav les.
Johan_R Napisal:Kakšne klatite?!!Preden se bo kdo zganil od inšpektorjev , zavarovalnice ali soseda..eno leto je takoj mimo pri takih nehvaležnih medsoseskih odnosih...mu lahko tista nagnjena smreka avtoru teme otroka ubije.
Če bi jo podrl sam, te lahko obrožijo kraje, goloseka, ... v glavnem, prej jih boš ti fasal, kot bi kaj ukrenili.
Vrši pritisk, ni hudič, da se ne bo nekdo zganil.