Objave: 597
Teme: 11
Ocena:
1
Na približno:
Železo 1€/kg
Izdelava 1€/kg
Cinkanje 1€/kg
Prašno barvanje 10€/m2
Dostava...?
Montaža..?
Temelji...?
Objave: 466
Teme: 35
Ocena:
0
To bo kar v redu. Ponavadi so jeklene cinkane konstrukcije cca. 3 €/kg, plus ostalo kar si napisal.
Me je pa vseeno zanimalo, do kakšne cene v €/kg pridemo pri omenjenih nadstreških.
Objave: 1619
Teme: 7
Ocena:
44
Koliko je nuja, da je konstrukcija pocinkana?
En izvajalec mi ponuja cenejšo varianto brez cinkanja, samo razmaščevanje, temeljna barva, končna barva. Koliko se to pozna pri trajnosti?
Objave: 1905
Teme: 8
Ocena:
0
Nujno zagotovo ni!
Tisto železje bo preživelo tebe in tvoje otroke, pa verjetno še kakšno generacijo, tudi če ga ne pobarvaš, "spljoh"!
Imam pri starših takšnega, samo stebri pobarvani z "grund" barvo in čez oljna barva v driskasto rumenem tonu! To pa samo zato, ker se vidi! Vsa ostala konstrukcija popolnoma brez barve!
Pa saj je vso železje pod streho, na suhem, je bil odgovor očeta, na moje vprašanje, če bova barvala! To je bilo, tam, leta 1990 in nič ne kaže, da se bo kmalu podrlo! :wink:
Objave: 70
Teme: 7
Ocena:
0
26.5.2021 ob 08:03
(*Zadnja sprememba objave: 26.5.2021 ob 08:38 uporabnik Kejka77.)
Odločam se med Kaiserjem in Termoflorjem, rada bi pa tak nadstresek nad teraso s skritim naklonom, kot ga je objavil TGHG, cenovno sta tam/tam, oba imata 3-4 mes cakalno dobo. Ima kdo kaksen nasvet?
Objave: 4017
Teme: 3
Ocena:
26
Glede na to, da si že delaš reklamo pokaži vsaj en izdelek in ceno le tega, mogoče pa koga le premami.
Objave: 2
Teme: 0
Ocena:
0
2.8.2023 ob 18:17
(*Zadnja sprememba objave: 2.8.2023 ob 18:18 uporabnik Grizli.)
Armst je top,m kaiser, termoflor..
Bi se pa na dalec ognili lamar d.o.o..
Armat je top,m kaiser, termoflor..