PodSvojoStreho.net Kar naredi dom Vrt in okolica Kovinski nadstrešek

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zdravo,

a mi lahko kdo predlaga kakega kvalitetnega izvajalca montažnih kovinskih nadstreškov. Imel bi nekaj zelo podobnega, kot je ta na spodnji sliki.

[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/G/uI/1LHrTegO/primer-nadstresekunichr("46")jpg[/img]

Če kdo ve za okvirno ceno takšne zadeve (mere cca 5x9), se tudi priporočam za informacijo.

Hvala za pomoč :wink:
Hmm...Termoflor?
Pa veš, da sem jaz tudi opazil ta napis in jih kontaktiral Smile so precej neodzivni. Očitno preveč biznisa. Zato sprašujem še za kake ideje...
Armat, 7k za 55m2 skupaj z "lopo". Smo se vedno brez, iščemo koga ugodnejšega.
<!-- m --><a class="postlink" href="https://www.m-kaiser.si/galerija-nadstreskov/">https://www.m-kaiser.si/galerija-nadstreskov/</a><!-- m -->
V našem firtlu je kar nekaj njegovih nadstreškov.
M-Kaiser in Termoflor sta največja v Sloveniji. V MB še Flakus, ki, kolikor vem, pogodbeno dela tudi za M-Kaiser. Niso pa to tako zahtevne konstrukcije, znajo tudi manjši mojstri naredit.

Meni bo delal mojster, ki nam je delal že ograje. Ima tudi precej postavljenih nadstreškov, referenc dovolj. Nekaj cenejši od omenjenih velikih. Če rabiš kontakt, lahko pošljem. Je pa iz okolice MB.
Popolnoma enakega ima brat nad teraso. Meni osebno ni všeč, ker spodaj ni zaprt, ampak se vidijo nosilci. (samo osebna preferenca)
Postavljen letos, sav. dolina. Povprašam za ceno in izvajalca, pa napišem.
Mi smo bili zadovoljni z izvajalcem Remind (Gorenjska). Nam je delal konzolni nadstrešek za avte in potem še nadstrešek na terasi.
Kvalitetno za ok ceno.

Slike niso glih za fotonatečaj...

ps: to pa je bila jebada vse slike manjšati, da jih lahko pripnem...

Priložene datoteke
.jpg   20180725_153121.jpg (Velikost: 107,23 KB / Prenosi: 1657)
.jpg   20171208_083826.jpg (Velikost: 42,96 KB / Prenosi: 1636)
.jpg   IMG_20170924_111654787.jpg (Velikost: 29,32 KB / Prenosi: 1642)
Hvala vse za pomoč. A mogoče kdo ve kakšna je realna cena za tak nadstrešek s prve slike skupaj z lopo, ker sedaj dobivam ponudbe v rangu, ki jo je že yonna omenil - od 7.000 eur naprej. To se meni ne zdi realno. A bo potrebno počakati na naslednjo krizo, da se ti ponudniki spustijo na realna tla...
U jebe....! Sem popolnoma pozabil! Vprašam jutri!

P.S. Če bom pozabil, me spomni! 8)
Če dobivaš ponudbe v tem rangu (množina), se bojim, da bodo kar realne! :wink:
7 jurjev je čisto realno. Jeklo, cinkanje, prašno barvanje. Kje je še delo... Jaz imam za 6 x 6 metrov, 20 cm nosilna konstrukcija, kritina trapezna pločevina, predračun za 6 jurjev pa pol, pa verjetno bomo na koncu prišli na enih 6 jurjev.
A kdo ve, kako naredijo spoj zgornjega okvirja in stebra, brez, da se vidijo vijaki?
csamo001 Napisal:7 jurjev je čisto realno. Jeklo, cinkanje, prašno barvanje. Kje je še delo... Jaz imam za 6 x 6 metrov, 20 cm nosilna konstrukcija, kritina trapezna pločevina, predračun za 6 jurjev pa pol, pa verjetno bomo na koncu prišli na enih 6 jurjev.

Mogoče veš koliko kg je konstrukcije? Da malo ocenim, po koliko €/kg izdelujejo te nadstreške...
Evo vprašal! :wink: 4200€, 24m2! Mere 6x4m!
Očitno se cene teh nadstreškov "sučejo" okoli 170€/m2, točna končna cena, pa je odvisna od detajlov!

P.S. Glede na ceno, ki je v rangu tvojih, nisem vprašal za izvajalca!
csamo001 in simek hvala za informacije. Očitno je res tam nakje od 160-170 na m2...
1 2
Iskanje po temi