PodSvojoStreho.net Opremljanje doma Talne in stenske obloge Keramika terasa

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
peteranja Napisal:Kako pa se po tvoje polaga!!?????????

Že vsaj 100x napisano in povedano. Uporabi search. Pa malo olike ne bi škodilo ...
Zdaj mislim, da je vsem jasno, zakaj sem balkon odrezal, terasa pa je pokrita! Kot je rekel moj keramičar" keramika na udaru vremenskih neprilik je dolgoročno težava" Dodal pa je " dolgoročno mislim 3 leta" In je nadaljeval" če boš brez strehe me pokliči vsako leto, da pogledam in popravim sproti :!: " Ga še nisem klical! Sem rajši krovca :wink:
simek, se strinjam, če si imel še kakšen balkon metra širine niti meter dvajset ni dosti boljši. Šibka točka balkonov pri starejših gradnjah je le toplotni most. Če pa nimaš dveh levih, pa pregled in morebitna sanacija položene keramike na nepokritem, tako balkonu kot terasi odraža nesposobnost oziroma lenobnost lastnikov le teh.... :roll: .Sam imam keramiko na balkonih in njegovih čelih že 33 let...brez, da bi bilo kdaj, videla "keramičarja".... :wink:
A ima kdo izkušnje s suhim polaganjem na terasi? V bloku moramo sanirati teraso, pa me zanima, kako se to obnese v primerjavi s klasičnim polaganjem.
turborudonja,
dvomim če imajo sedanji mojstri znanja za to/ta načim polaganja/vgradnje keramike.
Estrih mora biti bolj suhe izdelave; nekoliko bolj moker kot za estrih; uporablja se granulacija 0-8 mm ( 0-4 ) opcijsko.
Občutek ko zategne oz. začne zategovati  je prav za polaganja keramike + cementno mleko.
Tu ni več miganja/dviganja keramične ploščice!!! Položiš in si pečen.
@som16, sem ti poslal ZS
1 2
Iskanje po temi