10.2.2017 ob 11:55
zdravapamet Napisal:Kaj imaš ti od tega, da ustrajaš v svoji zmoti ? Si mogoče del Telmosove ekipe ?
Mojster, mislim, da si nekaj zamešal. Preberi še enkrat...
zdravapamet Napisal:Kaj imaš ti od tega, da ustrajaš v svoji zmoti ? Si mogoče del Telmosove ekipe ?
zdravapamet Napisal:Vsi moji sistemi delujejo BP.se pravi oz. hočeš povedat, da naši (ki so skropucalo) ne delujejo BP :?:
Poldee Napisal:ophidian: +5. Boli me patka za vizuelni izgled KURILNE NAPRAVE in pripadajoce instalacije. Vazno, da DELA, ce je se kolikor toliko prakticno izvedeno se toliko bolje, ampak najprej mora delat in posamezni elementi naj bojo vgrajeni tam kjer morajo biti, ne tam, kjer je lepo... Resno, je****a vas lepota in izgled pri zadevah, kjer ni pomembna pol klinca. Za vse tiste, ki to tako potencirajo bi pricakoval, da imajo vsi vsaj bivse miss-ice doma parkirane (tu lepota steje, ne pa pri kotlih, crpalkah in podobno)... Eni ste res cudni, blago receno.
Mimogrede, patchpanel bi lahko se mal bolj posminkal, se mas mal lufta, zlo prazen deluje
Kar se pa ostalih opazk tice (smeti okoli hise pa to) pa samo to: neposrecena primerjava... Smeti okoli hise nimam, ker se mi zdi to stanje normalno. Nimam pa angleske travice v nulo okoli hise, ker to mi pa ni normalno ampak fetis, kar je tudi to okol cesa se zdaj drkamo. Pa ce se strinjas ali ne...