Objave: 8
Teme: 0
Ocena:
0
Včasih smo imeli Karcher, po mojem kakšnih 12 let, letos pa smo ga kupili kar v Lidlu. Za pranje dvorišča, avtomobila in motorja je ravno prav. Upam samo, da bo trajal tistih 10 let :?
Objave: 24
Teme: 1
Ocena:
0
Kupujem visokotlacni cistilec, odlocam pa se med Lavor Vertigo 26, Husquarna PW350 in Nilfisk E 145.4-9 PAD X-tra.
Zanima me ce ima kdo katerega od nastetih ter, kako je zadovoljen z njim. Glede sirine pahljace curka ima prednost Lavor, glede ostalega pa druga dva..
Objave: 7877
Teme: 18
Ocena:
-189
Imam čisto podoben Lavor, avto pa spotoma operem za en evro pri Mercatorju.
Ocena:
0
Nisem pristas cenenih no name znamk..Prej cem imel Karcherja, nato Lavorja, oba srednjega razreda, ki sta me solidno sluzila vsak po kakih 15 let.
Nato sem se nasankal s Hoferjevim Workzoneom, pri katerem mi je pistola dvakrat prakticno razpadla v roki...Enkrat skoraj nov, drugic pred mesecem, takoj popoteku garancije. Delal je 15x mogoce, po servisu...prej pa se toliko ne...Smeti...
Zato dvomim, da so tile nizkocenovniki vredni tudi teh okoli 100 eur. Ceprav je 5 let garancije vabljivih...Tudi Ramda mo ne " potegne", saj je to blagovna znamka uvoznika, ki jo delajo Kitajci...s plastiko, ki je tudi pogledat ne smes...LAVOR zacne z normalno robo sele pri Vertigo 26 in naprej, da je priziveden v EU pa je sele Giant 24...Reklamirajo Comete, da so EU roba, brez kosa plastike v vitalnih gibljivih delih, hkrati pa je tlacna cev iz poddimenzionirane cenene plastike.
Nekako mi od teh normalnocenovnih se najbolj Husquarna potegne, dela jih Nilfisk, ki ima se vedno neko svojo kvaliteto in uporabnost .
Zato bo po vsej verjetnosti kar Husa pw 350....ali pa celo 345....
Ocena:
0
Nisem se nic nabavil, saj pridem drug teden sele z morja.
LAVOR je odpadel, v igri je se Husquarna 350, me pa zanima, ce ima kdo izkusnje z Bauhausovim PROAIR STORM 195 , oz. Omega air na mimo vrste. To je menda ista firma, sicer kitajska, vendar s kovinskimi deli, bauhaus daje 5 let garancije. Tudi teza 26 kg daje obcutek, da ne gre za plastic fantastic.
Druga varianta pa je COMET KL 1600 GOLD EXTRA.
Narejen v Italiji,z medeninasto crpalko.
Oba imata indukcijski motor.
Ce ima kdo izkusnje s katerim od teh treh, bom hvalezen za podatek....