Objave: 79
Teme: 5
Ocena:
0
Pozdravljeni,
Kateri visokotlačni čistilec priporočate bolj za hoby uporabo (čiščenje terase,ograje, avtomobila).
Želel sem kupiti karcher k4 premium home, vendar me skrbi plastična črpalka ter opozorilo da se ga lahko uporablja le 30 min nato pa se mora ohladiti...
Če tema ne sodi sem jo prosim prestavite. Hvala in lp
Ocena:
0
Kot rečeno, všeč mi je k4 ampak imam pomisleke glede plastičnih vitalnih delov. Glede na ceno 250-300e bi želel nekaj kar bi mi delalo kaj več kot 2 leti kolikor je garancije.
Ocena:
0
@SloCup, a tvoj electromaschinen omogoča sesanje iz vedra ali je pogoj, da je priklopljen na omrežje (pod tlakom)?
Objave: 1675
Teme: 1
Ocena:
-2
gt001,
Kupoval kerherja pred meseci.
K4-plastično ohišje črpalke-vodno hlajena
K5-aluminjasto ohišje črpalke-vodno hlajena
Ocena:
0
Timi11.
K5 ima res aluminijasto ohišje črpalke, ki pa ima se vedno plastično glavo (neprevejeja inf.) Lahko ga priklopis na vodo le do 40 st.C kot ostale nižje serije.
Za katerega si se pa ti odločil?
Objave: 7350
Teme: 20
Ocena:
4
nobenega hobi visokotlacnega cistilca ne smes priklopiti na vroco vodo. ce bi rad pral na "paro", potem moras nabaviti profesionalnega xkrat drazjega, ki si sam greje vodo.
Ocena:
0
K7 lahko na priklopis na vodo toplo do 60 st.C
Objave: 399
Teme: 16
Ocena:
1
Jaz sem vzel Lavor z alu črpalko. Za domača opravila dovolj. Zaenkrat dela 2 leti brez težav. Tlak dober, komplet priloženih šob uporaben. Priložena je bila tudi okrogla krtača za čiščenje tlakovcev in podobnega. Je bila enkrat akcija za 99 EUR pa je šel z menoj domov.
Objave: 169
Teme: 15
Ocena:
0
zdravo.
imam eno vprasanje. nabavil sem karcher k5. pise da lahko priklopimo vodo do 40 stopinj.
jaz imam v boljerju vodo 42. ali so lahko kaksne tezave pri uporabi? ima kdo izkusnje?
hvala
Objave: 305
Teme: 13
Ocena:
0
Jaz se vzel Kärcher K 2 Premium Home + kompl. za čišč. cevi in je za okrog bajte čisto OK. Pa še ful ugodno je bil, 99€ na Mimovrste.
Res je, da ni ful močan, a na klubu imamo tudi Karcherja ranga sedanjih K5 in če je treba, si enkrat, dvakrat na leto tistega pripeljem. Za vse ostalo pa: ima K2 vse kar imajo veliki!