PodSvojoStreho.net Nepremičnine Finančna plat Zavarovanje - svetujejo strokovnjaki Zavarovalnice Triglav

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kadotr Napisal:ZAKAJ sem bil brisan? Sem lagal? Sem žalil? Ne, le govoril sem RESNICO! Dajte prispevek NAZAJ!

Se podpisujem pod zahtevek Kadotr-a.
Sramota, da ga cenzurirate!

Predlagam, da ga podprete tudi ostali soforumaši, pa naj bo tu polno pisem podpore!!!
Tudi mene zanima kaj je napisal kadotr. Kakšna cenzura spet.

Saj ne živimo v Severni koreji :twisted: j...ti.
Ja napisal je nekaj kar ne gre v scenarij, katerega so si zastavili režiserji.

V tej temi se pričakuje, neki stilu odaj vedeževanja na komercialnih tvjih. Neko splošno vprašanje in nato splošni odgovor. Pač reklama za Triglav..

Ker itak ima vsaka zadeva n specifik, ki niso za javnost..

Tale tema je brezveze.
ddas Napisal:Tudi mene zanima kaj je napisal kadotr. Kakšna cenzura spet.

Saj ne živimo v Severni koreji :twisted: j...ti.

nic takega - pac nekaj o splosnih pogojih ZT, ki jih se njihovi agenti ne znajo 2x enako interpretirat.

ce se za grejo lastniki foruma reklamo na tak nacin, potem naj naredijo nov podforum za ponudnike raznorastnih storitev, topshop variant, sloganje in drugih fukfehtarskih zadev.
vstop pa naj bo na lastno odgovornost Smile
Da nekoliko razjasnimo zadeve...kadotr je napisal sledeče:
---
Moti me, da si ti, Urednik, kar takoj postal moderator. Torej boš vse, kar ti ne bo po volji, lahko sproti brisal.

Razumel bi, da mi nekdo svetuje med ponudbami različnih zavarovalnic. Da bi mi pa ti pamet solil izključno s strani ene zavarovalnice, ni nobene potrebe. Če ste zavarovalne pogoje tako zakomplicirali, da jih zavarovanci ne razumemo, je le ena pot: na drugo zavarovalnico.

Bi bil najbolj vesel, da takoj sam zbrišeš s foruma. Ali uporabi take načine plačane reklame, kot drugi naročniki reklam.

Tadej, fuj in fej?
---
Skratka nič, kar bi bilo v zvezi z odprto temo, izraža le svoje negodovanje v zvezi z odprto temo na koncu pa še fuj in fej čez Tadeja, zato je bil njegov prispevek tudi izbrisan.

Ta tema je bila namensko odprta ločeno od rednih tem, ravno z namenom, da ne bi prihajalo, do vpletanja podjetja v debate uporabnikov. Tako se lahko uporabnik sam odloči, ali bo to prebral in morda tudi kaj povprašal, ali pa temo preskočil. Ne vidim pa potrebe, da se tukaj izliva žolč nad odprtjem teme.

Lp,
Uroš
Kot sem napisal v svojem odgovoru na tvoje zasebno sporočilo: ne strinjam se s "fuj in fej" (zato sem Kadotru tudi odgovoril, da razumem,da mora Tadej od nečesa živet), vendar se še 10x bolj NE STRINJAM z brisanjem celotnih sporočil.
Tudi zato ne, ker potem moj komentar izpade nedosledno: strinjam se z obema predhodnikoma, pri čemer enega od nju ni več, ker si zbrisal... in potem izgleda, da se strinjam s teboj, oz. z odprto temo.

Reklame so reklame, reklama v obliki foruma pa je vsiljena in prikrita reklama!
Tudi jaz se ne strinjam s tole temo tako kot je bila zastavljena (pristransko) ... ampak največ kar lahko vsi (ki se z njo ne strinjamo) naredimo, je da jo bojkotiramo ... če ne bo vprašanj, ne bo odgovorov in ne bo reklame :wink:
Več glav, več ve ...
Bravo gt001,
tako je, na žalost v naši skorumpirani, severni jugi. Škoda, kadotr, da si šele zdaj opazil kam pes taco moli. So pa to vse institucije, z žegnom države. Telekom, (zaradi mene, zaklejenjena tema),vse zavorovalnice isti šmorn, z malenkostnimi niansani v tekmovanju katera je profesionalnejša 3,14 zda, med katere se vriva tudi ZZZS. da ne omenjenjam ostale institucije, katere naj bi služile narodu, so pa več kot očitno namenjene kraji brezpravni raje.
Hvalabogu, možnosti printanja oziroma hranjenja, ekranske slike v primeru brisanja.
Ja res je kot mi je nekoč nekdo odgovoril, na račun italijanske mafije, da jo ima Italija,
bolj žalostno, pa je, da domača mafija obvladuje Slovenijo.
In zato smo bili nekateri na okopih leta 1991?
Anja Napisal:Tudi jaz se ne strinjam s tole temo tako kot je bila zastavljena (pristransko) ... ampak največ kar lahko vsi (ki se z njo ne strinjamo) naredimo, je da jo bojkotiramo ... če ne bo vprašanj, ne bo odgovorov in ne bo reklame :wink:

PODPIŠEM!!!
Tudi moj prispevek so zbrisali, pa sem samo napisal da bo forum s takšnimi temami hitro zgubil stalne aktivne obiskovalce....
firefly Napisal:Zakaj ima triglav zavarovane nepremicnine DO 300.000 eur? In noben ne ve koliko dejansko dobi ce mu hisa cela pogori? Vsi pa seveda mislijo da dobijo 300.000 eur...

Btw .

Konkretno vprasanje...
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
"Uredniku": preden popolnoma brez osnove pišeš, da sem nekaj rekel čez Tadeja, preberi vendarle še enkrat stavek "Tadej, fuj in fej?"

Ko boš opazil razliko med stavkoma:

"Gospa je kurba." oziroma: "Je gospa kurba?"

potem reagiraj. Trditev ali vprašanje Tadeju, to je BISTVENA razlika. Tudi Medo9 je žal spregledal točen pomen stavka.

Tadeju in Uredniku bi vseeno priporočil, da odpreta stran Conrad in spodaj prebereta izjavo dr. Wernerja Conrada. Ko se bo "posvetilo", da je s forumom nekaj podobnega, Tadej ne bo več ponavljal napak, ki smo mu jih že očitali v preteklosti (berite nazaj), niti ne bo delal novih. Čuden kapitalist, ki z lastno fabriko dela, kot bi bila last največjega sovražnika.

Zavarovalnici pa polagam na srce: do skrajnosti poenostavite interna pravila, pravilnike in druge akte, ukinite vseh vrst pakete oz. vezano trgovino (ne posnemajte največjega telefonarja!), pozabite na drobni tisk, temeljito pazite na odnose do zavarovancev, nesporazume rešujte sproti, delajte pošteno. Potem ne bo potrebnega nobenega razlaganja! Drugi zavarovanci bodo napisali še, kaj je njim pomembno.

Potem bi višina premij sploh ne bila problem.

Reklamna akcija je bila povsem narobe zastavljena: bika ste zagrabili za ja.ca, zato se ne čudite, da brcnil. Urednik, zagrabi se ga za roge! Tale akcija je za mene podcenjevanje zavarovancev (ste take budale, da nič ne razumete, želite, da vam pomagamo?) V bodoče pa umaknite človeka, ki si je izmislil tako neumno oglaševanje, da ne bo delal škode. A to je vaš problem, meni je dovolj, da me po letošnjih dosedaj že plačanih 1.500 evrih na vaš TRR ne jezite več. Torej prvotni nasvet, da se umaknete s tovrstnega načina oglaševanja in uporabljate takega, kot vsi drugi na tem forumu, tudi ni bil pisan na pamet.

Torej: vprašajte raje, kakšne izboljšave si zavarovanci želimo, ne pa razlag vaših "umotvorov", napisanih s strani pravnikov, s kakšnim ciljem že?

Za pametnega sem napisal dovolj....sedite, večkrat berite, poskušajte razumeti, če ne bo šlo, si poiščite pomoč človeka z ZKP...

Se bo našel heroj in temo za vedno zaklenil?
Kadotr: dobro si se izvlekel z vprašajem ;-)
Res pa je, da sem ga tudi jaz spregledal.
In ne glede na fuj-fej z vprašajem ali brez njega, jaz nasprotujem cenzuri!

SloCop: se strinjam, da tudi tvojega prispevka NE bi smeli zbrisati!
Glede tega da je pa tema nekje ločena, jaz vedno gledam samo teme zadnjih 24ur.
Tudi jaz ne podpiram brisanja s strani moderatorja. Če mi ne smemo povedati svojega mnenja, tudi on ne rabi svoje teme o ZT. Še na tisto všprašanje, ki pa je bilo konkretno, ni odgovoril. Zatorej se strinjam s tem da ga bojkotiramo in zaključimo s komentarji na temo ZT itd....
1 2 3 4 5 ... 7 Pojdi na stran 
Iskanje po temi