Nepremičnine > Finančna plat
Zavarovanje - svetujejo strokovnjaki Zavarovalnice Triglav

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zavarovanje - svetujejo strokovnjaki Zavarovalnice Triglav
#1
Spoštovane uporabnice in uporabniki!

Se sprašujete, če je vaša nepremičnina ustrezno zavarovana? Ne znate razvozlati pogojev vaše zavarovalne police? Najemate kredit, pa ne veste, kako ga zavarovati, če se vam karkoli zgodi?

Na vsa vaša vprašanja v zvezi z zavarovanji bodo tukaj odgovarjali strokovnjaki Zavarovalnice Triglav.

(temo smo, da se komercialne vsebine ne bi mešale s forumsko debato, ločili od ostalih prispevkov, zato prosimo, da se tukaj postavljajo zgolj vprašanja strokovnjakom Triglava glede zavarovanj)
#2
Mene pa zanima zakaj rabim strokovnjake, da mi razvozlajo pogoje iz zavarovalne police? Tudi pri izjavah strokovnjakov ponavadi gre za "rekla-kazala" sistem in nobeden ne jamči za svoje izjave. Nemalokrat se torej zgodi, da pride do različnih interpretacij pogojev iz zavarovalne police. Ali bodo odgovori na tem forumu kakorkoli pravno veljavni pri reševanju sporov?

Mogoče malce provokativno vprašanje, na katerega sicer že vem odgovor, ampak vendarle...
#3
Se zelo strinjam z obema!
Razumem pa Tadeja, da je treba od necesa zivet ;-)

Kadotr: obstaja firma, ki svetuje optimalno izbiro zavarovalnice.
Ce napisem ime, bom najbrz zbrisan. In ne, to ni moja firma, niti nimam nobenih povezav z njo razen, da uporabljam njihove (brezplacne!) storitve ze par let.
Ce kdo ne verjame, lahko namignem - guglaj brezdvoma ;-)

In ce bo tole zbrisano, me sem ne bo vec!
#4
Zanima me cena zavarovanja pri Triglav zavarovalnici:

- hiša 2011, 190m2 bruto površina
- paket C
- vse brez franšize
- potresno zavarovanje
- Strojelom inštalacij
- zav. indirektnega udara strele, penapetostna zaščita je, paket predmetov A
- zav. indirektnega udara strele, penapetostna zaščita je, paket predmetov B
- nezgodno zavarovanje DOM 3 osebe

Hvala.
#5
Zakaj ima triglav zavarovane nepremicnine DO 300.000 eur? In noben ne ve koliko dejansko dobi ce mu hisa cela pogori? Vsi pa seveda mislijo da dobijo 300.000 eur...

Btw triglav je zavarovalnica ki ima najbolj "tricky" pogoje in pogodbe. In najbolj neizobrazene agente (no, v bistvu so fajn izobrazeni v nategovanju in zavajanju). Govorim iz lastnih izkusenj in iz zavarovanj znancev.
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
#6
Glede na dejstvo, da ste na tem forumu kar občutljivi na reklamo in ostale "neprimerne" vsebine in da kar pridno brišete, pričakujem da se bo našel kakšen drug modrator in tole temo brisal. Ali pa naj vsaka zavarovalnica odpre svoj post. Tale Triglav je državna sisa in velik nategun svojih strank zato mi za njihove nasvete čist lepo dol visi. Glede na osnovni namen foruma, raje vidim da ima vsak majster svojo temo, vsaka gradbena trgovina svojo ipd....
#7
Nova2014 Napisal:Tale Triglav je državna sisa in velik nategun svojih strank zato mi za njihove nasvete čist lepo dol visi.
Nategun dol ali gor (seveda nikoli niso vsi zadovoljni)ampak ko do česa pride in treba zadevo poplačat so najboljši in najmanj problemov delajo (nimam nič z njimi, govorim na temelju poznanstev z avtokleparji in avtoličarji ter njihovih zgodb) - če je kdo nateg, je Generali_že pri eni navadni šipi za Cruza se zaplete in to orng....
#8
Citat:govorim na temelju poznanstev z avtokleparji in avtoličarji
jaz pa na temelju lastnih izkušenj popravila po toči: ocenjevanje škode je potekalo pod šotorom; bolj izkušeni so vedeli kaj sledi, vzeli zapisnik in odšli k svojemu kleparju. Manj izkušeni (jaz) smo za popravilo izbrali pač tistega , ki ga je zavarovalnica vsilila oziroma podtaknila (Format); popravilo je izvedel šlampasto; sledila je pritožba na zavarovalnico skupaj s slikami; odgovor: mi nismo nič krivi. Hvala lepa, jaz se ne grem več.
#9
Triglav res s od sra***. Sestricna dela v podjetju kjer se skljenjujejo zavarovanja vseh imen in vrst... In pravi da triglav komplicira vec kot nudi in povprasevanja za to zavarovalnico skoraj da ni... Imel pa tudi sam isti problem, ko smo sklenili varcvalni racun in je bilo receno da ima brat polico ki je vezana na 10 let, pri meni ker sem bil pa mladoleten pa ni bilo ovir in lahko denar vzamem kadar hocem... In seveda jaz po 7 letih pridem na triglav da bi prekinil in glej ga zlomka... Nic ne bo od tega... Ne mores ker nimas se 25 let. Seveda smo se skregali ker je bilo pocrtano da se moja pogodba lahko prekine kadar hoce... Gospa se pa samo nasmeje in rece; " za to pa imamo droben tisk" pfujjj prasicka... Nateguni ko je treba podpisat... Ko je treba izplacati stranko pa nateguni x3
#10
Hodi Cigo po trgu in si mrmra v brado: "Ne bom pekel kolačev, ne bom pekel kolačev."
Ga sreča Lojze in ga vpraša: "Kaj ti je Cigo, kakšni kolači?"
Pa mu odogovori Cigo: "Kaj kakšni kolači? V tej državi je vse zmešano. Včasih se je vedelo:
Slovenci delajo, Šiptarji pečejo kolače, Cigani kradejo.
Danes pa Šiptarji delajo, Slovenska kvazi elita krade, pa ne bom menda jaz pekel kolačev !???
#11
edid Napisal:Mene pa zanima zakaj rabim strokovnjake, da mi razvozlajo pogoje iz zavarovalne police? Tudi pri izjavah strokovnjakov ponavadi gre za "rekla-kazala" sistem in nobeden ne jamči za svoje izjave. Nemalokrat se torej zgodi, da pride do različnih interpretacij pogojev iz zavarovalne police. Ali bodo odgovori na tem forumu kakorkoli pravno veljavni pri reševanju sporov?

Mogoče malce provokativno vprašanje, na katerega sicer že vem odgovor, ampak vendarle...

Vsak zavarovalni primer je zgodba zase in brez vpogleda v zavarovalno pogodbo in poznavanja vseh okoliščin primera seveda ne moremo podajati mnenj, ki bi kakorkoli vplivala na njegovo reševanje. Na tem mestu želimo samo pomagati s kakšnim nasvetom in pojasnilom.
Naj pa pri tem še zapišemo, da nimamo namena posegati v debato, v kolikor bo ta relevantna za to temo, ampak bomo ravnali v skladu s pravili in uredniško politiko tega foruma, ki ga razumemo kot mesto za izmenjavo mnenj in uporabnih informacij.
Prav zato, ker želimo komunicirati odkrito, smo tudi odprli posebno temo in jasno razkrili, kdo odgovarja na vprašanja.

Lep pozdrav,

Zavarovalnica Triglav
#12
Moj prispevek je bil že brisan!
#13
čukimuki Napisal:Zanima me cena zavarovanja pri Triglav zavarovalnici:

- hiša 2011, 190m2 bruto površina
- paket C
- vse brez franšize
- potresno zavarovanje
- Strojelom inštalacij
- zav. indirektnega udara strele, penapetostna zaščita je, paket predmetov A
- zav. indirektnega udara strele, penapetostna zaščita je, paket predmetov B
- nezgodno zavarovanje DOM 3 osebe

Hvala.

Da bi lahko naredili informativni izračun za zavarovanje hiše, bi potrebovali naslov, saj na zavarovanje hiše pomembno vpliva tudi lokacija, na kateri se nahaja nepremičnina (zaradi morebitne poplavne ali druge ogroženosti). Če želite, nam lahko zaupate naslov v zasebnem sporočilu. V kolikor ne želite dajati podatkov, pa nam lahko v zasebnem sporočilu pustite vaš elektronski naslov, preko katerega vas lahko kontaktiramo.

Lep pozdrav,

Zavarovalnica Triglav
#14
ZAKAJ sem bil brisan? Sem lagal? Sem žalil? Ne, le govoril sem RESNICO! Dajte prispevek NAZAJ!
#15
Citat:Sem lagal? Sem žalil? Ne, le govoril sem RESNICO!
in potem se še čudiš da so te brisali :lol:


Skok na forum:
Zadnje novice

Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
30.06.2020 ob 18:59:11
Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
Vse več ljudi se odloča, da bo prostore ogrevalo s talnim gretjem. Prednosti, ki jih prinaša ta vrsta ogrevanja, so... Beri dalje »
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »