Objave: 586
Teme: 74
Ocena:
0
Koliko si pa dal za Zipato?
Objave: 433
Teme: 95
Ocena:
0
Scremer,
ali lahko potem tudi preko telefona ali neta dviguješ in nižaš temperaturo na termostatskih glavah?
Ali mora biti njihov sobni termostat prav tako v teh sobah ali ni obvezen?
Hvala za odgovore....
Peter
Ocena:
0
Moram tole malo razmisliti...še najboljši se mi zdi sistem EVOHOME, 350eur za screen+3glave, LAn-gateway pa 100eur. Mi je pa zelo všeč sam screen in mobilna aplikacija....
Objave: 433
Teme: 95
Ocena:
0
Sam sprašujem zato ,ker imam v hiši za centralno samo eno lajtungo za vse štuke in eno pumpo ,ker pa v kleti oddajam dve sobi z kopalnico ,in trenutno ne morem vplivati na temperaturo v sobah ,ker imam stalno temperaturo v peči 70st. in nihče nič ne mirka bi rad neko alternativo ,da lahko sam iz zgornjega nadstropja korigiram temperaturo v sobah v kleti,ker se mi zdi da je 22-23st. čisto dovolj ne pa ,da so termostatske glave na 5 v sobah pa 25-26st. pa po možnosti še okna na nakip(nobenga doma) peč pa laufa in greje brez veze.
Zato sprašujem za tele termostatske glave ,kako se jih upravlja in katere bi bile najbolj funkcijonalne v mojem primeru?
Pa še to če je možno ,da zazna tudi odprto okno?
Hvala za odgovore....
Ocena:
0
Vse je odvisno od proračuna, vse se da...kolikor sem gledal neka solidna inštalacija pride cca 500eur. Lahko pa tudi manj...
Objave: 12
Teme: 3
Ocena:
0
Pozdravljeni,
tudi sam se odločam za avtomatiko radiatorjev. MAX! sistem mi ne pride v poštev ker imam giacomini ventile in glave ne pašajo nanje. Honeywell sistem je zelo zanimiv za videt samo je dosti dražji od MAX-a.
Mogoče pozna kdo še kaj podobnega?
Objave: 6821
Teme: 28
Ocena:
4
Pa kaj nimajo adapterjev. Tam spodaj piše nekaj o tem
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.telmos.si">www.telmos.si</a><!-- w --> - enostavne rešitve so vedno najboljše!
Ocena:
0
Za giacomini piše, da jih ni oz. da ni kompatibilen
Ocena:
0
Hvala za info. Drugače pa sem videl, da jih prodaja tudi Metronik iz lj, ampak mi niso še odgovoril.
Ocena:
0
Katera je ta trgovina iz kranja (AGP pro?)
Ocena:
0
ja...v DE dobiš novi komplet Evohome (nova verzija) + 3 glave s poštnino za 350eur...+ nadaljna glava cca 70eur. Meni je tale najbolj všeč...