Objave: 236
Teme: 1
Ocena:
0
Ne vem, takšne dimenzije pač so...
Objave: 180
Teme: 12
Ocena:
0
Glede na to, da vas je precej, ki sprašujete za številko možakarja, ki dela v firmi, kjer se dobi drugo klaso izolacije po precej ugodni ceni(kot sem napisal v prejšnjem postu), bom njegovo tel. številko objavil kar tukaj.
Če pa admin oz moderator misli, da gre za reklamo, naj pa zadevo odstrani.
torej, tole je ta kontakt: Jože - 030 666 480
Objave: 7350
Teme: 20
Ocena:
4
Druga klasa pomeni, da je poskodovana embalaza, scufan kaksen ek od izolacije itd. (v glavnem prva klasa, ki je malo bolj padla po tleh).
Objave: 7
Teme: 0
Ocena:
0
a to se ga lahko kar pokliče tega možakarja, pa se reče da sem dobil cifro tuki..ali..??
hvala in lp
e
Ocena:
0
sploh ne rabiš nič rečt od kje ti cifra. Jaz sem cifro dobil(sem že pozabil od koga, ker sem to kupoval lani) in ker se mi je zdel dober nakup, sem kontakt objavil tudi tukaj.
zdaj je najbrž že "javna tajna" da gre za urso ta Jože pa je tam skladiščnik in ima čez tudi maloprodajo.
Ocena:
0
pozdravljeni, ponudil mi je tole :
Izolacija za prezračevane in neprezračevane fasade
URSA FDP 2
Fasadne izolacijske plošče iz steklene volne – vodoodbojne.
Lastnosti:
– toplotna prevodnost po SIST EN 13162 = 0,035 W/mK
– razred požarnih lastnosti A1 po SIST EN 13501-1
Področje uporabe:
Toplotna in zvočna izolacija zunanjih sten v prezračevanih fasadnih sistemih
nižjih objektov in neprezračevanih fasadnih sistemih brez omejitve višin.
tole najbrž ne bo dobro za na podstrešje, in za med špirovce, kot izolacija strehe? je pa pol ceneje kot v trgovini...
lp
Ocena:
0
Zakaj pa ne? To so najbrž plošče s črnim filcem na vrhu. Točno te sem dal jaz. Mogoče je malo več posla kot z rolami(nimam pojma ali je ali ni, ker sem delal samo s ploščami) ampak cena odvaga svoje.
Ocena:
0
hm to pa nisem vprašal, rekel je samo plošče fdp z lambdo 35, debelina 10, nisem pa niti vedel da obstaja še kaka druga verzija...je mar kaj boljša ta z filcem?
lp