PodSvojoStreho.net Splošno Skupinski nakupi Skupinski nakup izolacije Knauf Classic 039

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lep pozdrav,

Zanima me, če je kdo zainterisiran za nakup izolacije Knauf Classic 039: 100 x 1200 x 8500 mm po ceni za 4,20€/m2+ DDV!
Naročila bom zbiral do predvidoma 10.05.2012
Če bo naročil dosti, se da cena še nekaj zmanjšati! Dobavi se pa lahko tudi 035! Ali trdi tervol, ter tervol za fasade
Kje boš pa rabil?

Ker jaz sem tudi v iskanju nečesa za podstrešje..načeloma bi kameno (da lahko hodiš po njej) volno a je draga ko šus...sem pa ravno danes govoril s fasaderjem pa pravi da lahko zrihta 10 cm stekleno volno (bale po 10 m2) po 22 evrov na balo.

To je zaenkrat zgolj pogovor...bom videl kaj bo iz tega, tako da...če bo držalo, se bom jaz tega držal.
Jaz osebno jo bom potreboval za mansardo 2x100mm
kako bi bilo z prevozom?
o kaki ceni za sf 35 se pogovarjamo?
potreboval bi 20+10cm...

sam imam ze nekaj ponudb, ker trenutno je se kao -10% akcija...
Izolacija KNAUF TI 135U (uNIFIT 035) pa stane:
Deb.: 200= 9,90€ + DDV
Deb.: 100= 5,45€ + DDV

Koliko tega bi pa potreboval? Za prevoz ni problem, lahko dostavim jaz!
okoli 120m2 20cm
pa 150 10cm...
mihapavse Napisal:Lep pozdrav,

Zanima me, če je kdo zainterisiran za nakup izolacije Knauf Classic 039: 100 x 1200 x 8500 mm po ceni za 4,20€/m2+ DDV!
Naročila bom zbiral do predvidoma 10.05.2012
tole je 0,5E/m2/cm. Ce berem vincenta ima ceno 0,22E/m2/cm. Kaj sem narobe racunal? Kdo je podal napacne podatke? Sprasujem zato ker sem vceraj govoril s sosolcem in isce nekaj takega za mansardo v okolici lj, ce se ne motim konc od vincenta.
Od Vincenta je, kot si prebral le neka obljuba od fasaderja, katera pa verjetno ni realna, oziroma mogoče ve kje za kakšnih 200m2 izolacije, ki jo prodaja nekdo, ki mu je ostala. Pri tem, k pa bi jaz vzel izolacijo pa jo lahko dobavi v enormnih količinah Big Grin Več naročil, več rabata Wink
Od kod pa je ta material. V slovenskem ceniku modela na najdem. Sicer pa se mi zdi cena precej visoka Sad
Drago???

Potem pa si poglej cenik od izolacij Knauf na Slovenskem trgu:

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.knaufinsulation.si/files/ki_si/upload/cenik-december2011-Unifit-035-TI-135-U.png">http://www.knaufinsulation.si/files/ki_ ... -135-U.png</a><!-- m -->
Izolacija KNAUF TI 135U (UNIFIT 035) pa stane:
Deb.: 200= 9,90€ + DDV na Knauf insulation v SLO ga pa dobiš za 13,09+DDV
Deb.: 100= 5,45€ + DDV na Knauf Insulation v SLO ga pa dobiš za 6,54+DDV

200mm za 3,19€ po m2 manj ti je DRAGO? pa za 100mm 1,09€ po m2?
Malo berem kaj vse kupujete preko teh skupinskih naročil, in ker sem tudi sam pred kratkim kupil izolacijo, bi samo napisal svojo izkušnjo.

Zanimal sem se za izolacijo z lambdo 0,035. Za ca 30 m3 so mi trgovci naračunali med 1500 do 1800€.

Potem pa sem dobil info, da se da zadevo dobit konkretno ceneje, le da je druga klasa in da je potrebno iti direktno do proizvajalca ponjo(torej lasten prevoz).
Tam sem izolacijo dobil po mislim da ca 28€ z DDV (plošče), role pa so nekaj € cenejše.
Cena je za vse lambde ista (dobil sem od 0,032 do 0,037), razlike s prvo klaso pa je v tem, da je ponekod potrgana embalaža, nekje ni folij oz papirja, ..

Torej, tu sem za vse dal 850€ in prišparal ca 40-50%.
(seveda pa morate upoštevat še transport - jaz sem do Ribnice dal 70€)

Če je kakšen interesent, lahko dam kontakt, če pa admin dovoli, pa kontakt napišem kar tukaj. Napisal bi samo številko in ime skladiščnika, ki ima te reči čez, firme ne bi napisal.

lp
Toni
ToniS Napisal:Tam sem izolacijo dobil po mislim da ca 28€ z DDV (plošče), role pa so nekaj € cenejše.

Tule sem prej pozabil dopisat da ta cena velja za 1 m3.
mihapavse Napisal:Drago???

Potem pa si poglej cenik od izolacij Knauf na Slovenskem trgu:

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.knaufinsulation.si/files/ki_si/upload/cenik-december2011-Unifit-035-TI-135-U.png">http://www.knaufinsulation.si/files/ki_ ... -135-U.png</a><!-- m -->

Mere, ki jih navajaš, da bi jih lahko dobavil, so drugačne od tistih v ceniku - niso standardne dimenzije. Kako to?
1 2 3
Iskanje po temi