Objave: 5448
Teme: 33
Ocena:
0
ne pijem kave :wink: kakšen pirček pa komot, v tej vročini sploh paše..
zdej pa tako ko malo bl gledam te slikce, je kr precej za poštimat, če bo hoteli tip top poštimat vse.
no, vam bo arhitekt iz prve roke vse povedal.
Objave: 161
Teme: 11
Ocena:
0
na zadnjem delu hiše je videt, da je bila napravljena neka dozidava, ki pomoje zelo kvari videz in avtentičnost hiše. Če ti bodo dovolili, ti svetujem, da ta del porušiš.
Pregledati daj temelje, rešiti se vlage, pregledati streho, če je ok, uhh, dosti dela ste si dali.
kje pa se nahaja to, če ni skrivnost?
I have ma PMS and a gun... now - what did you say?
Objave: 12
Teme: 3
Ocena:
0
Nikkita sem ti poslala zasebo sporočilo z odgovorom.
Izotop če ne kofetkaš, te pa naj bo pir :lol: .
Jutri pa pride arhitekt, pa da vidimo al bomo vse rušli, al bomo še kaj uporabli :? Komaj čakam...
Objave: 12
Teme: 3
Ocena:
0
No pa je le prišel arhitekt in bomo verjetno kar rušli :lol: , ampak moškemu delu družine pa se še zmiraj ne da dopovedati, še bo jutri pripeljaj zidarja za mnenje :roll:
Joj koliko časa bomo pa zdaj potrebovali preden bomo na svojem :? Ej vsem ki sem dolžna kavo ali pir, zgleda da boste še morali malo počakati :oops:
Ocena:
0
ko bo bajta fertik, povabi na drink, hehe..
Ocena:
0
se pravi, ti bi zrušil vsa mestna središča, cerkve itd? tudi včasih so znali zidat ipd, brez skrbi, v bistvu so mosjtri bili precej bolje podučeni v marsičem, se mi zdi.
ponavadi je tako, da so za slabo stanje starejših stavb krive predvsem zgrešene predelave ipd in te se tudi v današnjem času dogajajo, na žalost..