19.4.2015 ob 11:00
Homer Napisal:Cene in še zlasti energentov je nemogoče napovedovati.
Ehm, točno o tem pišem že ves čas.
Homer Napisal:Cene in še zlasti energentov je nemogoče napovedovati.
Homer Napisal:@Poldee
Ja, tudi DV je pri TČ pomemben.
Pri ostalih načinih ogrevanja je vpliv zanemarljivo majhen.
DELPHI Napisal:simionesi Napisal:Namesto teoretiziranja, predstavi na osnovi predlaganih predpostavk, tvoje videnje gibanja cen el. energije in zem. plina v naslednjih 10 letih, podprto z uradnimi dokumenti inštitucij EU. Potem me mogoče prepričaš... 8)
1. kar je zate teoretiziranje, je v resnici zgolj minimalna uporaba razuma
2. nobene potrebe nimam, da bi te v karkoli prepričeval
3. kaj imajo uradni dokumenti EU opraviti z gibanjem cen? Misliš, da jih diktirajo kot centralni komite oz. politbiro v Sovjetski zvezi?
4. razumel nisi popolnoma nič
Homer Napisal:Pravzaprav verjamem, celo da take analize obstajajo, a so zanesljive manj kot dolgoročna napoved vremena.Skratka zanesljivost je enaka tisti, da bo naslednja zima huda ali mila (50% možnosti)
telmos Napisal:Ne vem, kaj je pri meni posebnega, da na 3x20A deluje vse. Nimam plina in ga tudi ne bom imel. Sem prav alergičen na priseske.Nikjer ne trdim, da ti ne more delati s 3x20 A. Mogoče bi ti delalo celo s 3x16A (dobra izolacija, dodatni kamin ob izjemno nizkih temperaturah....)
DELPHI Napisal:Cene energentov je dolgoročno zelo lahko napovedati- v povprečju bodo dražji kot danes. Kako se bo gibal posamezen energent pa je napoved malce težja in je potrebno bolj špekulirati.Homer Napisal:Cene in še zlasti energentov je nemogoče napovedovati.
Ehm, točno o tem pišem že ves čas.