PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri TČ Mishubisi Ecodan + zalogovnik

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni.

Monitrali smo zgoraj omenjeno TČ Mitshubisi Ecodan, navezano na zalogovnik. Pa moram žal reči en kup zagonskih težav. Torej če ima kdo enako ali podobno kombinacijo, bi prosil če se lahko oglasi. Oziroma sam se bojim, da je že v štartu zgrešena vezava, ne hidravlična, ampak elektro, enostavno ni nobenega tipala proti zalogovniki in vsaj po moje zato nemore zalaufati obtočna črpalka proti njemu. Po moji logiki mora neko tipalo dati " komando", obtočni pumpi. Sam mislim da TČ le ni toliko pametna sama po sebi, da bi vedela kdaj je zalogovnik ohlajen ali vroč. 
Hvaležen za vsak odgovor.
l.p.
Zalogovnik za kotlovsko vodo ali za sanitarno vodo

Sam ima sledečo vezavo:

Micka-- 3 potni ventil - za zalogovnik sanitarne vode

Micka - 3 potni ventil - zalogovnik kotlovske vode - 2 mešalan grupa
Res me zanima, kje pobirate te "strokovnjake".
Btw, TČ ne rabi nujno tipala v zalogovniku. Če ima vremensko regulacijo, je zalogovnik lahko zgolj buffer ali kretnica in je v tem primeru lahko brez.
Manjka en kup podatkov.

Vem da so subvencije trenutno zelo velike in se folku zdi, da poceni kupijo, ampak trenutno so taki nategi v zvezi s TČ, da človek ne more verjeti, da je to res. Montira jih sve in svašta.
Ni rečeno, da je tudi v tem primeru tako, lahko pa da je.

Kapo dol tistim par firmam - uvoznikom, da tako uspešno lobirajo za subvencije za TČ. In kompletne subvencije v žep vtaknejo, namesto da bi bilo za stranke ceneje.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]  Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
stepski... Kakšna slika tehničnega prostora in podrobnejši opis vezave, (še bolje skica) se bo hitro pogruntalo kaj ne štima.
dobre teoretične rešitve so včasih v praksi neumne <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.klimasapo.si">http://www.klimasapo.si</a><!-- m -->
Iskanje po temi