Objave: 60
Teme: 11
Ocena:
0
rabim monterja za montazo klime samsung v kranju videl sem da so montaze tudi do 270 eur za ta denar jo-klimo prodam in se z ventilatorjem ohlajam.Ce kdo koga ki je cenejsi mi prosim sporoci.Hvala.
Objave: 3971
Teme: 21
Ocena:
73
Sam si zmontiraj.
Navodila so na spletu, pobrskaj malo.
Le angleščina naj ti ne bi bila ovira.
Objave: 5
Teme: 0
Ocena:
0
Morda pa boš ugotovil kaj zajema 270EUR.
Objave: 253
Teme: 8
Ocena:
0
Plin je že v klimi... Za 320€ dobiš A razred klimo + montažo, tako da 270€ samo za montažo je res malo preveč...
Objave: 3971
Teme: 21
Ocena:
73
Če bi pozorno prebral, bi dojel, da to ni z montažo ampak z montažnim priborom (od katerega je nekaj vredno le tistih 4m Cu cevi, konzol pa ni nikjer omenjenih, pa ok-morda spadajo med "instalacijski material"...).
Sedi cvek.
Objave: 1073
Teme: 8
Ocena:
1
270€ je v vsakemm primeru drago... 50€ so cevi, konzoli, drobni material, 20€ potni stroški (na debelo)...200€ delo... sej če ima dela za 10 ur je še nekako, drugače je pa to za moje pojme kraja ! za 270 ti jo zmontiram tudi jaz :mrgreen:
BTW v tej luknji, kjer živim sedaj sem si kupil eno za 200€ in že drugo leto deluje B.P. se ostalo so pa bučke
Spoštujte uporabnike portala | Opišite svoj problem čim bolj natančno - vključno z naslovom | Preden postavite vprašanje uporabite ISKALNIK | Pišite v slovenščini; KRIČANJE ni dovoljeno | Komercialno oglaševanje ni dovoljeno