10.3.2019 ob 21:58
Da malce obudim temo...
Izkušnje z lokalnimi rekuperatorji?
Lunos , Prana sta mi predraga... Ni mi do ventilatorja za par deset evrov. Zanimiv mi je npr. [url]httpsunichr("58")//wwwunichr("46")akvaventunichr("46")si/si/rekuperatorji/1418-acrd100-akvavent-climtec-rd100-0000000001000unichr("46")html[/url] Kot prvo cene, saj sm pristn gorenc :mrgreen: (pa ni treba ''dajat odgovorov in pripomb'' na to..., temveč bit vprašanj... :!: ); drugo pa predvsem premer potrebne luknje. Večinoma so 160mm dalje, pri Micki pa je prevelika notranja škatla
drugače bi prišel v izbor...
Ima mogoče kdo dotičnega z linka , ali ve za kaj podobnega (identičnih cen), ter izkušnj?
Predvsem , če zadovoljivo opravljajo opisana poslanstva ? So db primerni deklariranim ali hrupnejši (primerjava je lohk hladilnik ; čeprav vem, da so tud ti precej različni....) ''Sm'' že tolk naglušen
, da našega Libherja ne slišim, od sestre Samsunga pa ne bi poslušal v svoji kuhinji....moteč (nadalje mogoč poiščem specifikacije db obeh...).Vem, da so večjega premera lohk tišji...
Izkušnje, katerih, cena ? Mogoče izkušnja z dotično firmo?
Izkušnje z lokalnimi rekuperatorji?
Lunos , Prana sta mi predraga... Ni mi do ventilatorja za par deset evrov. Zanimiv mi je npr. [url]httpsunichr("58")//wwwunichr("46")akvaventunichr("46")si/si/rekuperatorji/1418-acrd100-akvavent-climtec-rd100-0000000001000unichr("46")html[/url] Kot prvo cene, saj sm pristn gorenc :mrgreen: (pa ni treba ''dajat odgovorov in pripomb'' na to..., temveč bit vprašanj... :!: ); drugo pa predvsem premer potrebne luknje. Večinoma so 160mm dalje, pri Micki pa je prevelika notranja škatla
drugače bi prišel v izbor...Ima mogoče kdo dotičnega z linka , ali ve za kaj podobnega (identičnih cen), ter izkušnj?
Predvsem , če zadovoljivo opravljajo opisana poslanstva ? So db primerni deklariranim ali hrupnejši (primerjava je lohk hladilnik ; čeprav vem, da so tud ti precej različni....) ''Sm'' že tolk naglušen
, da našega Libherja ne slišim, od sestre Samsunga pa ne bi poslušal v svoji kuhinji....moteč (nadalje mogoč poiščem specifikacije db obeh...).Vem, da so večjega premera lohk tišji...Izkušnje, katerih, cena ? Mogoče izkušnja z dotično firmo?