11.12.2019 ob 09:38
(11.12.2019 ob 06:37)akulp Napisal:(10.12.2019 ob 21:23)stlux Napisal: Screenshot po tem, ko nekdo pozvoni bi videl.
Dobiš, samo da danes zmontiram na svoje mesto, trenutno je off.
Sicer pa, na tel dobiš notification, ki se "oglasi", tako da lahko nastaviš svoj zvok, da ga zagotovo ujameš, če imaš slučajno ostale not. utišane. Ok, na novejših Androidih itak lahko nastaviš prioritete za notif.
S klikom nanj se ti odpre live view.
Potem pa imam jaz nastavljeno še, da se mi na PCju, ki je v dnevni prižgan 24/7 dvigne Ring aplikacija, ki naj bi (tega še nisem uspel preizkustiti) takoj pokazala live view.
Če imaš kakšno od Alex, dobiš zvočno obvestilo, na tistih z zaslonom pa lahko vidiš tudi live view. Jaz sem z malo iznajdljivosti nastavil tako, da se mi live view pokaže na Echo show avtomatsko.
Slednjega sicer Amazon še ni uredil ... Torej, avtomatskega prikaza žive slike na napravah z zaslonom. Ampak, glede na vse pritožbe, ki padajo na račun tega, upam, da bo to kmalu.
Sem pa preizkusil njihov support in lahko rečem, da imajo res dobro porihtano, v primerjavi z Amazonom, ki je obupen, kar se tega tiče. Šel sme preko chata. Težavo sem imel v tem, da so mi po testiranju, večkratnem brisanju in dodajanju zvonca nehala delovata obvestila na Win10 aplikaciji. Na koncu so naredili "debug" mojega računa, da so videli, kje se ustavi, naredili ponastavite računa, mi potem povrnili vse nastavitve nazaj in zadeva je začela delati.
No počakam na konec testiranj in končno oceno

Se pravi vse kar rabi pro varjanta je štrom.Tega lahko potegnem iz doze na notranji strani v okvir vrat in zmagam.Zaznava tole tudi samo gibanje pred vrati in posname?