PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Daikin HT na ekoskladu

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
v nekaj zadnjih postih je povedano vse
ali ste kerkat prebral da sem jaz stalno primerjal tč in elko-primerjal sem porabo svoje tč pred in po izolaciji med različnimi izpeljankami tč pa bistvene razlike glede zmanjšanja porabe energije nisem opazil-vse velja za tč zrak-voda
telmos Napisal:To je pač gledanje skozi tvoje oči, ki so zaslepljene s superiornostjo tistega, s čemer si služiš kruh. Ta pa postaja vse bolj grenak za tistega, ki je bil navajen več let na sladkega belega. Kruto dejstvo, ki se ga bo potrebno naučiti deliti z večino, ki se nahaja v našem kotlu in živi našo realnost. Čimprej bo potrebno past na tla, saj v oblakih več ne bo tako lepo, kot je bilo.
Tisto testiranje pa normalno, da bi moralo veljati prav za vse inverterje, saj z on off delovanjem nimajo prav nobene logične povezave. To kar je veljalo do danes je pa zares skregano prav z vsako zdravo pametjo in brez logične razlage! Ti pa bi moral kot strokovnjak to takoj ugotovit.

Tvoja pisanja so točno to kar očitaš meni. In tole z HT ekoskladom, in načinom podelitve subvencije je daleč od neke pametne metodologije ovrednotenja neke TČ. In če me že imaš za strokovnjaka, se z takšno meteodologijo ne morem strinjat. Razloge sem že podal.

V primeru takšnega testiranja pa gre milo rečeno za pospeševanje prodaje nekega izdelka in to je početje, ki ga ti očitaš drugim. Kar se same naprave tiče pa je daleč od takšne supriornosti, kot jo ti prikazuješ in kuješ v nebo. Za nameček z prodajo nimam nič, kar zate ne velja!

Kar se mojega dela tiče ti zaupam, da imam dela več kot dovolj (niti potrebno skrbet, da bi mi "odžiral" delo, jaz niti približno nimam podobnih storitev)) . Dela imam lep % ravno na račun monterjev, ki vgradnjo naprave tako po enostavijo, da ne deluje kot bi morala. Namreč, če napravo vgradiš in zaženeš v enem dnevu, se lahko zgodi, da kaj spregledaš...... Da ne govorim o tem kar ti očitaš meni (z.......)
Daikin Altherma HT 11, 14 sta trenutno na seznamu ekosklada?
1 ... 7 8 9 10 11 Pojdi na stran 
Iskanje po temi