Objave: 18
Teme: 0
Ocena:
0
Pozdravljeni,
za ceno je potrebno narediti konkreten izračun, za katerega pa je potrebnih kar nekaj podatkov: od kvadrature stanovanja oz. hiše, ki je predmet zavarovanja, do vrste paketa, ki bi ga izbrali. Najbolje bo, da se obrnete na zavarovalnega zastopnika v vam najbližji poslovalnici zavarovalnice. Lahko pa povpraševanje s podatki pošljete tudi na elektronski naslov <!-- e --><a href="mailto:info@triglav.si">info@triglav.si</a><!-- e -->. Naš zastopnik vas bo poklical v najkrajšem možnem času.
Lep pozdrav
Objave: 148
Teme: 37
Ocena:
0
Pozdravljeni,
V hiši imam apartmaje ki jih oddajam. Površina apartmajev predstavlja cca. 60 % površine hiše. Kaj to pomeni za zavarovanje ?
Se lahko sklene Dom zavarovanje ali je potrebno kaj drugega ?
Hvala
Objave: 18
Teme: 0
Ocena:
0
Pozdravljeni,
za pripravo police bi bila potrebna ocena rizika, zato vam svetujemo, da se obrnete na vam najbližjo poslovalnico zavarovalnice ali pa nam posredujete svoje kontaktne podatke na sledeči elektronski naslov <!-- e --><a href="mailto:info@triglav.si">info@triglav.si</a><!-- e -->. Naš zastopnik vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času.
Lep pozdrav,
Objave: 148
Teme: 37
Ocena:
0
Pozdravljeni,
Zastopnik je že bil pri meni. Po njegovi izjavi je v paketu Dom lahko do 3 apartmajev v hiši brez problema. Problem nastane ker v vaših splošnih pogojih pod 4 členom, Predmet zavarovanja piše:
Po teh pogojih niso predmet zavarovanja:
1) zgradbe,namenjene opravljanju dejavnosti, razen če se dejavnost opravlja
v sklopu stanovanjske hiše in vrednost dela objekta, namenjenega za
opravljanje dejavnosti, ne presega 30 % celotne vrednosti stanovanjske hiše;
V mojem primeru je ta vrednost okoli 60 % torej po moji logiki ne morem zavarovati s paketom dom (oziroma lahko zavarujem, v primeru škode pa najbrž pride do komplikacij ).
Objave: 1152
Teme: 8
Ocena:
0
Si sposojam tole temo, ker se že nekaj dni prebijam skozi zavarovalniške pogoje in klavzule Zavarovalnice Maribor.
A ima kdo jasno sliko kaj od 'silne ponudbe' se sploh splača umestiti v zavarovalno polico za hišo (sem tik pred podaljšanjem police)????
Gre za hišo starost 8 let, 270m2, zavarovalna vrednost po polici 250K, oprema 50K.
Dosedaj imam:
-Hiša NV standard
-Oprema NV nadstandard
plus Predmete večjih vrednosti in Indirektni udar strele na stanovanjskih aparatih.
Kopati sem začel po papirjih in pogojih, ko sem za zavarovanje indirektnega udara strele za navadno Gorenjevo STČ 300, dobil dodatno ponudbo k polici z v višini 70€ in mi je arterija v trenutku začela pospešeno utripati.