PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Najcenejši in najenostavnejši način ogrevanja

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hja obstaja še čisto enastavna rešitev problema..... Vsi ki imamo majhne otroke jo dobro poznamo..... Pač nastaviš budilko in vstaneš in greš ponoči naložit.... enkrat ali dvakrat..... Jst sm v prejšnem stanovanju moral vsaj dvakrat it ponoči po zasneženih stopnicah čez dvorišče v kurilnico...... Ni blo zmeraj lahko.... ampak Šta se mora se mora.....
Tko da al dnar al pa mal nočnega treninga.....
Ja izolacijo imam vsekakor v planu... in cena 450eur kot se izide po tvoji kalkulaciji je precej nižja od moje ki sem jo delal lani... mislim da sem prišel na okrog 700eur, ampak se ne spomnim več katero volno sem preračunaval.
Nisem pa dal nobene folije med ladijski pod in knauf, ker je bila zadeva ispljana zelo "po domače", kar se malo pozna na spojih kjer so se pojabile razpoke... ampak bojda na to človek ne more vedno vplivati, tudi če je stvar ivedena popolnoma profesionalno, lahko zadeva ponekod na spojih spoka. Drži? Smile
Kakšna bi bila sedaj opcija za folijo če se lotim izolacije na podstrešju? Jo položim na staro izolacijo in potem preko te novo?
težka bo. parna zapora mora bitina topli strani, čimbolj "diht" . To sedaj težko narediš brez odstranjevanja knaufa.
1 2
Iskanje po temi