PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Kako povišati betonski jašek

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jaz ti tudi tako kot berghaus svetujem, da počakaš še eno dobro leto. Se pravi zimsko deževje, sneg, zmrzal, nato pa še preko sušnega poletja in bo stvar več kot urejena.
Vmes pa rešiš s stirodurjem. Pa ga lahko zmanjšaš iz npr 3cm na 2 cm, če bo posedlo Smile
LP,
Samojed
Ok hvala za nasvete. Bom naredil za vsak primer začasno rešitev, da ne bom naslednje leto odprl teme kako jašek znižat Smile. Preko pokrova bom dal v nek improviziran okvir vrtne plošče na večjega 4 kose na ta male bo pa ena ravno prav. Se zna zgodit, da bo to rešitev po sistemu "začasnotrajno".

Berghaus sem v zvezi s suho jesnjo tudi jaz tako ugibal. Deža ni bilo ko sem ga rabil in obratno letos pri fasadi. Ampak hudo dvomimn, da se bo posedlo. Pomlad je postregla z več velikimi nalivi in tudi nekaj enodnevnih dežev je bilo. Nasutja je ca 45 cm. Se ni posedlo niti zdaj ko je minibager (vseeno ima nekaj teže) spet okrog rovaril. Posedlo se ni zato, ker je med nasuvanjem na parceli bilo kar nekaj dodatnih del - mnogo mnogo manipulacij z strojem.
Oh, 45 cm......ja to pa itak, da se ne bo pretirano vsedlo, mislil sem, da o nasutju govoriš, to je zame bolj nagrabljeno Big Grin
Ni nagrabljeno Smile to zdaj delam na roke Smile in imam seveda dež, ko ga ne rabim seveda.
Začasne rešitve najdlje trajajo...
Samojed Napisal:5 cm stirodurja, odrezanega tako da je na sredini brez luknje in kak cm večji od premera cevi. Postaviš na cev in čez obstoječi pokrov, pa bo 5cm višje. Pardon, bo 6 cm...
+1
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija
Daj se ti vseeno javi čez dobro leto tu gor in napiši ali se res ni nič več posedlo.
Hiša sezidana na nosilno zemljino se poseda cca. tri leta!
Zagotovo se hiša poseda čojko, da pa bi se zemlja občutno posedla - sploh okroig jaškov pa dvomim. Kot rečeno pa bom počakal in naredil rešitev za katero mi že sedaj zdi, da bo začasno trajna. Ali s ploščami ali s stirodurjem. Ker sem se spomnil, da še nekaj XPS imam na dvorišču bo najbrž kar to, če so le kosi prave velikosti.
1 2
Iskanje po temi