PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Tlaki, izolacija in ostrešja izolacija okoli oken (plesen)

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(27.1.2020 ob 12:00)Popson31 Napisal:
(27.1.2020 ob 08:11)bk9105 Napisal: Za vse, ki se sprašujete, zakaj je tema utihnila, OP poniknil, odgovor najdete pri popsonu. On ve vse, tudi to, komu sem jaz odpisal na zasebna in komu ne. 
Kako on ve, da jaz OPju nisem odpisal na zasebno, to si zna vsak sam odgovoriti.

Popson31 Napisal:..., ko pa te priporocim forumasem, ki imajo tezave s plesnijo, greznico, smradom itd pa se na njihove prosnje po pomoci ne odzivas?? To ni lepo od tebe...  

Seveda bo pa Mr.Perfect imel svojo teorijo(zarote), kot vedno.

Hahahha ne morem verjet, kaj so tvoji mali mozgani sposobni sproducirat. Meni se prav smilis, da toliko svojega casa posvetis forumu in pletenju zgodbic okrog forumasev. Virtualni svet je kurba in @bk ti si njena odlicna stranka.

Bravo, odgovoril si na bistvo, kot vedno.
(27.1.2020 ob 12:12)bk9105 Napisal:
(27.1.2020 ob 12:00)Popson31 Napisal:
(27.1.2020 ob 08:11)bk9105 Napisal: Za vse, ki se sprašujete, zakaj je tema utihnila, OP poniknil, odgovor najdete pri popsonu. On ve vse, tudi to, komu sem jaz odpisal na zasebna in komu ne. 
Kako on ve, da jaz OPju nisem odpisal na zasebno, to si zna vsak sam odgovoriti.

Popson31 Napisal:..., ko pa te priporocim forumasem, ki imajo tezave s plesnijo, greznico, smradom itd pa se na njihove prosnje po pomoci ne odzivas?? To ni lepo od tebe...  

Seveda bo pa Mr.Perfect imel svojo teorijo(zarote), kot vedno.

Hahahha ne morem verjet, kaj so tvoji mali mozgani sposobni sproducirat. Meni se prav smilis, da toliko svojega casa posvetis forumu in pletenju zgodbic okrog forumasev. Virtualni svet je kurba in @bk ti si njena odlicna stranka.

Bravo, odgovoril si na bistvo, kot vedno.

Tako je, bistvo ste ti, kurba in virtualni svet. Povezi jih kakor zelis. Ne ve se, kdo koga jebe. Sicer pa pri tebi je itak vseeno ocitno.
(22.1.2020 ob 21:51)zudo93 Napisal: Zdravo, upam da sem vsaj približno zadel temo Smile  no stvar je taka, pred 4imi leti, smo obnovili približno 50 let staro hišo (nova okna, izolacija, fasada, kritina, itd), in sedaj se nam pojavlja problem plesni ,predvsem okoli oken. Ali obstaja kakšna stvar da bi mogoče še dodatno izolirali prostor okoli oken, predvsem okoli boksa za rulete? Bi bil Purpen možna rešitev, da nebi bilo treba razbijat knaufa ampak samo naluknat?

Ko je mraz -5 ali več imaš na šipi od okna kaj kondenza? Ko odpreš okno imaš mogoče mokro znotraj v okvirju?

Ti povem moj konkreten primer. Jaz živim v hiši starši spodaj jaz pa s familijo zgoraj. Bajta slabo izolirana 5cm kombi plošče na podstrehi 20cm volne to je vse.
Kupim nova 3slojna okna pvc so rekli to boš zadihtal bajto to boš imel notri plesen. Prej na starih lesenih je bil kondenz okna so plesnela pa po kotih se mi je malo plesen nabirala. No kupim nova okna in monter pravi ti samo naredi 2x do 3x na dan ornk prepih za 5minut v bajti tudi ko bo zunaj -15stopinj pa bo.
In res brezkompromisno vsak dan zluftam dam bundo gor kapo in naredim prepih in ni nobene plesni nič imam pa problem ker imam v bajti sedaj vlago okrog 25-35% tako da sem moral kupit vlažilec zraka.  Sedaj pa največji hec ista hiša spodnji štuk pri starših imajo pa vlago in plesen v bajti in po oknih jim teče ampak jim ne morem dopovedat da je treba naredit prepih v bajti.

Zdej, če pravilno luftaš, in se ti vseeno pojavlajo problemi potem pa definitivno nekaj ni vredu zmontirano.
1 2
Iskanje po temi