11.1.2016 ob 21:31
Škoda, da ni podatka o hrupnosti cenovno konkurenčnega Hotjet-a.
Poldee Napisal:Ja, samo ta CTC-jka je res med tisjimi. Ravno v petek bil v Tiliji oz. nadstropje visje, kjer prodajajo avto dele in se moras res ustavit, da kaj slisis. Sosed jo ima (mogoce starejsi model) ze 7 ali 8 osmo leto in je zelo zadovoljen.to na ljubljanski cesti od Vidica naprej, pa še Citroen je zraven si gledal? Zraven so avto deli...to sem jaz gledal že kako leto nazaj, vem da so imeli probleme, preden so jo zagnali...
xavi Napisal:Škoda, da ni podatka o hrupnosti cenovno konkurenčnega Hotjet-a.Je lep in ni hrupen, ga ima moj kolega in ogreva objekt z njo v prehodnem vremenu, sanitrano pa čez celo sezono. Samo on pozimi ogreva objekt na olje, pravi, da tako špara hotjet TČ -bo že vedel, saj je od stroke in jo je sam montiral, razen plinski del.
Citat:Škoda, da ni podatka o hrupnosti cenovno konkurenčnega Hotjet-a.[url]httpunichr("58")//wwwunichr("46")hotjetunichr("46")eu/cs/tepelna-cerpadla-vzduch-voda/venkovni-hotjet-ask[/url]
saj je on-off...-ni funkcije prilagajanja ali dveh stopenj, kot jo poznajo nekatere npr. tudi atec.
sašo65 Napisal:Poldee Napisal:Ja, samo ta CTC-jka je res med tisjimi. Ravno v petek bil v Tiliji oz. nadstropje visje, kjer prodajajo avto dele in se moras res ustavit, da kaj slisis. Sosed jo ima (mogoce starejsi model) ze 7 ali 8 osmo leto in je zelo zadovoljen.to na ljubljanski cesti od Vidica naprej, pa še Citroen je zraven si gledal? Zraven so avto deli...to sem jaz gledal že kako leto nazaj, vem da so imeli probleme, preden so jo zagnali...