22.8.2016 ob 00:55
Mogoče kdo ve ali obstaja kakšen enofazni (dvopolni, 1p+N) KZS (RCBO) tipa B+, karakteristiko proženja S (selektivni) in širino največ dveh elementov (36 mm), če bi bil širok za en sam element, bi pa sploh bila zmaga? Ostale lastnosti verjetno niso kritične, ampak za vsak primer C, 16 A, 300 mA. Sem iskal to pri kar nekaj proizvajalcih, a žal pri nobenem našel nič podobnega. Pri KZS-jih vsi na veliko ponujajo samo takšne tipov AC in A ter s takojšnjim proženjem. Vem, da je funkcionalno povsem ekvivalentno kombinacijo možno sestaviti iz trifaznega RCD (ki obstaja) in varovalke (instalacijskega odklopnika, ki tudi obstaja), ampak takšno postrojenje pokuri 5 enot na DIN letvi.
In podobno iščem tudi enofazni (dvopolni, 1p+N) RCD (RCCB, FID) tipa B+ in karakteristiko proženja K (majhna zakasnitev), 25 A, 30 mA, ki bi ne bil širši od dveh enot? Podobne trifazne (štiripolne, 3p+N) sem našel, ampak spet po nepotrebnem pokurijo 4 enote na DIN letvi.
Aleš
In podobno iščem tudi enofazni (dvopolni, 1p+N) RCD (RCCB, FID) tipa B+ in karakteristiko proženja K (majhna zakasnitev), 25 A, 30 mA, ki bi ne bil širši od dveh enot? Podobne trifazne (štiripolne, 3p+N) sem našel, ampak spet po nepotrebnem pokurijo 4 enote na DIN letvi.
Aleš