PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Peleti za gorilnik ferroli SUN P7

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Je že kdo kuril pelete BIOMASA - TA PRAV PELET' ZA POGRET?

Prodaja jih trgovina J***r po 3,69€ za vrečo.
Naveden je razred A1.
jaz imam gorilnik lamorghini 4 leta... nobenih problemov razen da občasno zmanjka peletov v zalogovniku Smile grelna svečka je še prva.
Moja ugotovitev je, da v kolikor se navadiš tedensko čistit peč in gorilec mi je pač škoda dajati za A1 pelete.
Letos imam FAŠ natura... obupna embalaža, več svinjarije v šalčki... ampak delajo.
Prej sem imel že kar nekaj drugih
Bistvene razlike v delovanju razen v pepelu nisem zasledil.
Zaenkrat kar dam v peč mi gorilec vse požre Big Grin
Lani sem kuril prav ta FAŠ natura, moram reči ogromno pepela,doslej največ od vseh, drugače pa grejejo.
mare1411 Napisal:jaz imam gorilnik lamorghini 4 leta... nobenih problemov razen da občasno zmanjka peletov v zalogovniku Smile grelna svečka je še prva.
Moja ugotovitev je, da v kolikor se navadiš tedensko čistit peč in gorilec mi je pač škoda dajati za A1 pelete.
Letos imam FAŠ natura... obupna embalaža, več svinjarije v šalčki... ampak delajo.
Prej sem imel že kar nekaj drugih
Bistvene razlike v delovanju razen v pepelu nisem zasledil.
Zaenkrat kar dam v peč mi gorilec vse požre Big Grin

Vse si povedal v drugem stavku. Posle j....a nema kajanja -sploh pri kotlih, kateri niso narejeni za kurjenje s peleti, je tvoj napotek zlata vreden. 8)
1 2
Iskanje po temi