PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri hrup pri vklopu oljne peci

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lep pozdrav

Imam dve peči in sicer na trdo gorivo in peč na olje.Povezani sta na isti dimnik. Moti me pri vklopu in delovanju oljne peči,saj se ustvari močan hrup, ki je prisoten ves čas delovnja peči. Zanima me, če ima kdo kakšno rešitev za odpravo hrupa, s pogojem da bi vlek dimnika ostal enak zaradi peči na trda goriva. Dimnik je Schiedel.

Hvala za mnenja
Koliko pregibov in razdalje pa ima cev od peči do dimnika ?
Morda je keč v tem ???? :?:
cev je ravna v dimnik, brez krivin.
primož,
napiši kateri hrup te moti??
Morda je to hrup od samaga gorilca??? Morda..................

lep pozdrav
Zdravo!!

Hrup se brez problema da odpraviti.Lahko me kontaktirate na e.mailu.

lp
mogoče poje pumpa na gorilniku,to je zlo zoprn zvok,
če je kaj s pritiskom narobe...
Pri meni pa je hrup na kondenzacijski peči - zadeva izgleda tako kot da bi ladja potiho zatulila - tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu - to traja ob vklopu peči ene 15 sekund, sliši pa celo naselje Smile
gegnet Napisal:Zdravo!!

Hrup se brez problema da odpraviti.Lahko me kontaktirate na e.mailu.

lp

Gegnet, nekdo ti je že v eni drugi temi rekel, da imamo ta forum za medsebojno pomoč, ne pa samo za samopromocijo. Ta problem, ki ga je Primozb2005 izpostavil, se kar pogosto pojavlja in gotovo nas vse zanima, kako se da zadevo rešiti.

Poglej npr. Terakoto, ki z veseljem s svojim znanjem vsem pomaga z nasveti, hkrati pa s svojimi izrednimi spletniki širi svoje znanje na nas, ki to prebiramo, obenem pa si na ta način naredi najboljšo reklamo.
Se pridružujem mnenju Tomota, sploh ker imam tudi jaz podoben problem s hrupom oljne peči.

Lp
Iskanje po temi