20.4.2010 ob 09:11
Me bo kakšen pravnik popravil.
Kot si opisal, ni razloga za služnost (druga pot ni bistveno poslabšanje), je pa sodni sklep o služnosti. S priporočeno pošto obvesti soseda, da nima razloga za služnost. Če ne bo nehal, postavi oviro. Na potezi je on, da te toži. Smatram, da ne moreš izgubiti, če je vsaj malenkost pravice na sodišču.
Kot si opisal, ni razloga za služnost (druga pot ni bistveno poslabšanje), je pa sodni sklep o služnosti. S priporočeno pošto obvesti soseda, da nima razloga za služnost. Če ne bo nehal, postavi oviro. Na potezi je on, da te toži. Smatram, da ne moreš izgubiti, če je vsaj malenkost pravice na sodišču.

... nekako tako mnenje je tudi moje... laično seveda :lol:
...meni osebno niti na kraj pameti ne pride da bi se šel sprehajat po tujem zemljišču.....mi gredo res na živce tele vaške tradicije-da ne bo pomote,razne prireditve,zabave to ja..ampak ne neka pravila kot so npr:"saj si prišu zadnji u vas,tako da maš za biti tiho".....PA ABSOLUTNO preden bi kupil nepremičnino bi se vse pozanimal prej kaj in kako,kajti take "malenkosti" nepremičninski agentje kaj hitro pozabijo omenit :? ...kot pravim jaz bi rešu problem 100%....kar je moje je moje!