Objave: 3009
Teme: 16
Ocena:
-633
1.1.2020 ob 21:35
(*Zadnja sprememba objave: 1.1.2020 ob 21:42 uporabnik Popson31.)
@bk ponovno dokazujes, da si tepec. Kje pise, da kuhamo v sluzbi?? In kljub temu, da imamo zadnji mesec rekuperator na prvi stopnji oz 80-100m3/h , je to se vedno vec, kot tebi uspe na roke prezracit. In glede na tisto tvojo jakno, se clovek vprasa, ce sploh zracite.
Si pa danes dokazal nekaj dobrega. Vsi tisti, ki nimate rekuperatorja, imate dober dokaz, da je treba hiso ali stanovanje vsaj nekajkrat na dan za par minut prezracit. Sploh, ce se vsak dan doma kuha in cvre. Tudi, ce je zunaj hladno. @bk se ocitno tega priporocila ni drzal, kar je pripeljalo do dogodka vceraj, ko je po nekaj urah obiska v prezracevanem prostoru ugotovil, da mu jakna smrdi. Seveda je krivil gostitelje in njihov prezracevalni sistem, ker se je na vonj iz svoje hise ze navadil.
PS: kaj je @bk, ne mores sprejet, da ti dajejo forumasi minuse in si si nastiskal pluse?? Samozavest imas v podnu recvek..res si si bogi..
Objave: 124
Teme: 2
Ocena:
-1
kako pa se natisne te pluse? (ker vidim da kar nihajo)
Objave: 3009
Teme: 16
Ocena:
-633
Sam sebi jih ne mores. Lahko jih das drugemu forumasu ampak max 5 dnevno. In hepan @bk9105 je iz ocene -210 v samo treh dneh prilezel na +20..do malo prej je spet bil v minusu, zdaj si je pa spet nastiskal pluseke. Potem ves, koliko fake uporabniskih racunov si je moral ustvarit, da lahko meni nabija minuse in sebi hkrati pluse. Bolnik, druga ne morem napisat. Ker znanja, da bi imel najvec plusev na forumu, sigurno nima. Sej je jasno iz njegovih postov..
Objave: 3128
Teme: 98
Ocena:
1
Po slabem letu odsotnosti vidim da še vedno isti akterji prevladujejo v medsebojnih prepucavanjih :-)
Objave: 1619
Teme: 7
Ocena:
44
Da vrata niso bila nonstop zaprta, sem že zapisal.
Da se nista kuhala samo čaj in kavica, še nisem zapisal.
@Klemenkodenko: Kje sem napisal, da rekuperacija ni vredu? Drži, na trenutke mi je žal, da nisem položil cevi, tudi to in vse ostalo v zvezi s tem sem že napisal. Glej citat eno sporočilo gor.
Objave: 13287
Teme: 13
Ocena:
-503
Filter z aktivnim ogljem opravlja svojo funkcijo v najboljšem primeru morda 14 dni, oz dokler se ne nasiči, kar pa je lahko tudi samo nekaj ur, v primeru konkretno kontaminiranega zunanjega zraka.
dobre teoretične rešitve so včasih v praksi neumne <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.klimasapo.si">http://www.klimasapo.si</a><!-- m -->