PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Odpiranje vrat na prstni odtis

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

(23.6.2019 ob 00:44)arbajter Napisal: No, pa si le dočakal. Sicer so tole obljubljali že neka dva, tri mesece nazaj, pa tudi 100€ nižjo ceno. Bo pa nekaj dela z tistim dvakratnim polnjenjem baterije v letu dni. Ne vem pa še, koliko bodo stale nove baterije, ko bo stare enkrat vzel hudič. bom poskusil prihodnji teden kaj povprašati tam na Vodovodni. Pa še na nekaj bo treba paziti: cilinder v vratih mora biti tak, ki omogoča odklepanje ob obeh hkrati v cilinder vloženih ključih. Zunaj, kot znotraj.Tako, "za vsak slučaj".

Ok, majster, zdej pa dovolj.

1. Nisva ovc skupaj pasla, tako da se nimam za enega mulota in se ti bom zdaj klanjal, velja?

2. Sam sem izmenjal z g. Sterletom 10 mailov, tudi glede baterij, pa pač izvedel, kar povejo strankam. Držijo pol leta, garancija, kot pišeš ... Po tel. mi takrat nihče ni znal dati nobenih pametnih inf., glede na to, da je zadeva precej nova.

3. Evo tvoje časovnice.
Vprašal pa sem te le zato, ker si mi nekje februarja (zelo prijazno) poslal ZS na to temo in rekel, da se boš pozanimal in mi napisal, da prihaja nek tak izdelek.
Takrat si napisal, da se poznaš z njimi, da veliko delaš z njimi in da verjetno lahko dobiš kako dobro ceno. Pa sem te potem spomnil na to nekje maja (kot si predlagal sam, ne da sem te jaz gnjavil). Ker si rekel da ne boš hodil  nič okrog, sem imel filing, da se ti s tem ne da ukvarjati in sem rekel ok, nema veze, bom sam povprašal.
Potem pa si se zdaj spet oglasil, po tem ko sem objavil ceno in link in se spet sam ponudil, da poizveš kaj več. Zato je potem zdaj sledilo to moje vprašanje, da vidim, če so ti, kot "izkušenemu mačku" in kot si se sam predstavil človeku "poznam jih od malega" povedali še kaj več. To je to.

Pridig in retorike v smislu "ali bo še naprej ključ?" pa res ne bi poslušal, ker ni potrebe. Nisem ti nič dolžan, še manj ti meni. Hvala sem ti pa še vedno rekel, pa tudi pivo že ponudil, če se spomniš ...
Ovc res ne, krav še manj. Pri mojih 62-tih verjetno jih niti ne bova. Kar pa v bistvu ne spremeni ničesar, kar sem zapisal. Da če bi bil zainteresiran, bi se kot jaz danes odpravil na Vodovodno 99, direktno na E-key in stegnil jezik z vprašanjem. Če že voda gori. Ja, z njimi se res poznam. Tudi rabati načeloma niso neki problem. In ne drži, da se mi ne da ukvarjati. Včasih pride posel, ko se z tako robo enostavno ne srečašpo pol leta. Da pa bi v takem slučaju ekstra hodil tja (danes je bila res izjema, pa mi nebi bilo treba, pa sem to vseeno storil) je dostikrat časovno in lokacijsko neizvedljivo. Verjetno pa ti je jasno, da znanja in nasvetov, ki mi jih je dal tale moj 40 letni posel, nisem nikoli skrival, in sem vedno pomagal vsakomur, konkretno tule na forumu. Sploh z rabati, ki so bili največkrat šenkani v celoti. Če so stikala, vtičnice prišle iz tema v moje roke zastonj, jih je po isti ceni dobil tudi forumaš. Z brezplačno (mojo) dostavo.
Če pa za določene detajle okrog novih produktov niti sam ne vem 100% zagotovo in točno, bom raje držal gofljo zaprto, da ne bom koga učil krive vere ali širil napačnih podatkov.

In res, nisi mi nič dolžan, in jaz tebi tudi ne. Za tisti hvala, sem pa že tako navajen, da te besede veliko ljudi nima v svojem besednjaku. Tudi tule na forumu. Je pa nekaj redkih izjem.
S kom bom pa pivo ali špricer pil, se pa odločam sam.
Res ne razumem, zakaj si me tako "napadel" z lenobo in ne vem čem, če si se mi sam ponudil ...

In še enkrat, sem se pozanimal in izvedel, kolikor sem izvedel. In glede na to, da si 40 let v tem poslu, sem dejansko vprašal točno zato. Da dobim mnenje strokovnjaka.

Špricer ... hvala bogu, da odločaš sam. Samo poudariti sem želel, da več kot to, preko foruma težko naredim.

Za rabat pa nikoli ne prosjačim. Če pa mi kdo ponudi, pa rade volje sprejmem, vendar nikoli ne ostanem dolžan. Če ne drugače, vsaj s kako uslugo nazaj.
1 2 3
Iskanje po temi