9.10.2018 ob 11:59
Scenarije sem si zamislil tik pred programiranjem in mi je tisti, ki je programiral, pripravil še scenarije. Sicer se sam tudi nisem poglablal ampak kakor vem, mislim da bi za programiranje moral imeti program (cca 1000€), poleg tega pa da vse zgleda presneto lahko predvidevam, da bi moral vložiti v to precej ur preden bi dojel, kaj pritiskat. Sva pa dogovorjena, da si morebitne želje pišem, po parih mesecih pa ponovno pride in mi ob kavi mogoče še kaj spremeni.
Arbajter, ne vem zakaj taka nastrojenost. 100 ljudi 100 čudi, 100 žena, 200 sisa
. Pač sem se tako odločil. Če bi imel pa slučajno željo, da mi vtičnica dela, pa imam še vedno lepo narejen spisek izhodov aktuatorjev nalepljenega na vratih, kjer lahko najdem vtičnico in jo prisilno prižgem. Na primer za "nočno sesanje" ali prižig mikserja v postelji.
Kaj pa ko vremenska prepozna položaj sonca in nekomu zasenči senčilo. Že res da gre "samo" do bližnjega stikala in položaj nastavi nazaj, vendar je prav tako prisiljen v to, da nekaj naredi. Ali pa ko ima nekdo narejeno tako, da se žaluzije spustijo oziroma dvignejo ob določeni uri. Pride domov mačkast ob 6.00, se privinta do postelje, zaspi, čez pol ure pa žaluzije gor zaradi urnika...
Arbajter, ne vem zakaj taka nastrojenost. 100 ljudi 100 čudi, 100 žena, 200 sisa
. Pač sem se tako odločil. Če bi imel pa slučajno željo, da mi vtičnica dela, pa imam še vedno lepo narejen spisek izhodov aktuatorjev nalepljenega na vratih, kjer lahko najdem vtičnico in jo prisilno prižgem. Na primer za "nočno sesanje" ali prižig mikserja v postelji.Kaj pa ko vremenska prepozna položaj sonca in nekomu zasenči senčilo. Že res da gre "samo" do bližnjega stikala in položaj nastavi nazaj, vendar je prav tako prisiljen v to, da nekaj naredi. Ali pa ko ima nekdo narejeno tako, da se žaluzije spustijo oziroma dvignejo ob določeni uri. Pride domov mačkast ob 6.00, se privinta do postelje, zaspi, čez pol ure pa žaluzije gor zaradi urnika...