PodSvojoStreho.net Kar naredi dom Vrt in okolica Kovinski nadstrešek

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Na približno:
Železo 1€/kg
Izdelava 1€/kg
Cinkanje 1€/kg
Prašno barvanje 10€/m2
Dostava...?
Montaža..?
Temelji...?
To bo kar v redu. Ponavadi so jeklene cinkane konstrukcije cca. 3 €/kg, plus ostalo kar si napisal.
Me je pa vseeno zanimalo, do kakšne cene v €/kg pridemo pri omenjenih nadstreških.
ex5522 Napisal:Na približno:
Železo 1€/kg
Izdelava 1€/kg
Cinkanje 1€/kg
Prašno barvanje 10€/m2
Dostava...?
Montaža..?
Temelji...?

Hmmm potem pa tukaj se pride streha (polikarbonat ali pleh Smile ), plus obrobe,odtok.

lp,Matevz
Koliko je nuja, da je konstrukcija pocinkana?
En izvajalec mi ponuja cenejšo varianto brez cinkanja, samo razmaščevanje, temeljna barva, končna barva. Koliko se to pozna pri trajnosti?
Nujno zagotovo ni!
Tisto železje bo preživelo tebe in tvoje otroke, pa verjetno še kakšno generacijo, tudi če ga ne pobarvaš, "spljoh"!

Imam pri starših takšnega, samo stebri pobarvani z "grund" barvo in čez oljna barva v driskasto rumenem tonu! To pa samo zato, ker se vidi! Vsa ostala konstrukcija popolnoma brez barve!
Pa saj je vso železje pod streho, na suhem, je bil odgovor očeta, na moje vprašanje, če bova barvala! To je bilo, tam, leta 1990 in nič ne kaže, da se bo kmalu podrlo! :wink:
bk9105 Napisal:Koliko je nuja, da je konstrukcija pocinkana?

Nujno je sam umret vse ostalo prostovoljno....baje

Vroče cinkanje je izum ki te 100% reši kakršnih koli vzdrževalnih posegov na tej zadevi za povprečen čas življenja ene generacije morda še ene..

Barvanje je tudi v redu ČE !! je ustrezno :
Barvaš lahko tako, da se rja ne pokaže 5 let lahko pa je mir tudi 40-50 let

Je pa tako da ustrezno barvanje torej sistem za 40 let tudi ni ravno cenejši od cinkanja, in delati moraš sam ali pa zraven stati ko barvajo.. če želiš res imeri mir teh...+40 let
Sulcslo Napisal:Mi smo bili zadovoljni z izvajalcem Remind (Gorenjska). Nam je delal konzolni nadstrešek za avte in potem še nadstrešek na terasi.
Kvalitetno za ok ceno.

Slike niso glih za fotonatečaj...

ps: to pa je bila jebada vse slike manjšati, da jih lahko pripnem...

Bi bi lahko prosim povedal, kakšna je kritina tega nadstreška? Izgleda zelo tanka...
Odločam se med Kaiserjem in Termoflorjem, rada bi pa tak nadstresek nad teraso s skritim naklonom, kot ga je objavil TGHG, cenovno sta tam/tam, oba imata 3-4 mes cakalno dobo. Ima kdo kaksen nasvet?
https://balkonskinadstreski.com/

Izbral sem jih za izdelavo vrtnega nadstreska. Kvaliteta in cena sta bli super.
Glede na to, da si že delaš reklamo pokaži vsaj en izdelek in ceno le tega, mogoče pa koga le premami.
Armst je top,m kaiser, termoflor..

Bi se pa na dalec ognili lamar d.o.o..

Armat je top,m kaiser, termoflor..

1 2
Iskanje po temi