PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Tlaki, izolacija in ostrešja Polaganje keramike/ploščic na zunanjo betonsko teraso

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni,

Mene pa zanima s čim oz na kakšen način dvigniti nivo za 2 cm pri zunanji pokriti betonski terasi?

Za estrih je premalo. Kakšne opcije še ostanejo? 

Lep pozdrav,
Katja
Zdravo,

Jaz imam lepo zagato, saj imam okrog hiše zabetoniran tlak, pa 20mm višine za finalno oblogo. večino je pod napuščem, nadstreškom. Sedaj ko vse berem sem se odločil da lepil ploščic ne bom, mi je pa zanimiva varianta z distančniki in suho položenimi ploščicami. se pa porajajo vprašanje:

1. Bi lahko točkovno odbrusil beton in upasal distančnike, da jih po višini dobim notri?
2. lahko na ta način vgradim 10mm debele granitogres ploščice, ali so tu 20mm edina varianta? Problem z višino imam tik ob hiši, nato 2% padec vse skupaj omili. 
3. Kako rešujem zaključke na koncu? je možen pristop da pod 45 stopinj odrežem in zlepim čelne ploščice?
4. Obstaja tudi kaka rešitev za prehod na stopnice, katere bi obložil na klasiko, z lepilom?

Generalno vprašanje: Kaj je v mojem primeru najbolj trotl ziher rešitev, tudi dolgoročno? Rizl+poliuretan?
1 2 3 4 5
Iskanje po temi