PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Priklop pomivalnega - pomoc

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Če je na drugi strani kurilnica in je na peči ali ob njej tudi bojler sanitarne vode torej mora biti tam tudi dovod hladne vode. Torej je Feryjev predlog dokaj smiseln. Verjetno pa brez kakega holanderja in nekaj kosov cevi ne bo šlo (pa mogoče vodovodarja tudi (Fery a sva spet navzkriž?)). V končni fazi pa tudi tisti dve ploščici razbiti, rešiti priključek in na novo nalimati jih ni neki space shuttle projekt.
Ali pa bo možek pač moral gledati tistih 20cm cevi. Jaz vem, da jo nebi.
Sej voda do pipe tudi nekje pride... jaz bi najprej poštemal pod pipo in pod ploščicami, mogoče so tam cevi, če jih ni pa pač odstraniš ploščici.
Lahko pa pod ploščicami pod pipo vrtaš s svedrom sem in tja Smile Če priteče voda je tam kjer je luknja iz katere teče voda cev Smile.

p.s.
Pa da ne bo to res šel kdo delat Smile!!! Se samo hecam
Kak me to raz....i ko se mora noseča ženska ukvarjati z vodovodnimi cevmi (ali podobnimi moškimi stvarmi). Kaj tvoj si pa noge brije v kopalnici?
Mogo sem, ne morem pomagat :-)

V glavnem. Če bi hotela iz pipe vleči hladno vodo bi morala najprej vstaviti T kos cevi na hladni in posledično podaljšati tudi za ustrezno dolžino toplo vodo kar v praksi pomeni da bo pipa stala za 5 cm bolj ven kot do sedaj. Zgledalo bo za pokozlat in potem bo treba še pult izrezat (ne zvrtat) kar bo spet zgledalo nikakvo. Poslušaj(ta) Feryev predlog, pa raje po kurilnici pripelji vodo nadometno pa če tudi 3 metre daleč, saj cev ni tako draga.
1 2
Iskanje po temi