27.3.2015 ob 14:45
Zakaj potem ne servisiraš gorilcev?
Lp, furbo
sassapo Napisal:Nekateri ste res zanimivi... v službo hodite, da zaslužite, ali iz veselja?
Vedite, da mora serviser, ki ima svojo firmo mesečno zaslužit vsaj 1.500€ da preživi svojo firmo in državo. Pa jesti je verjetno tudi kaj potrebno in doma plačati položnice, ali to ni več moderno :lol:
kadotr Napisal:Furbo, da nisi tudi ti eden iz kluba "Au"?
sassapo Napisal:Ja, definitivno predrago! Bit vsega pa ni tvoj primer, ampak ta, ki je omenjen v temi.
Stvar je v tem, da včasih narediš samo en servis in je dan naokoli, zaslužil pa nisi več kot za stroške, čeprav se stranki zdi 50€ preveč za tisto, kar si naredil!
Nekaj mojih strank je aktivnih tudi na tem forumu in sem prepričan, da lahko potrdijo, da sem večini servise izvedel brezplačno, (če ni bilo materialnih stroškov) Tistim pri katerih je prišlo do materialnih stroškov pa nikoli več kot 50€ + material, čeprav mi je šel ves dan!!
Danes se tega ne moreš več iti, ker je dodana vrednost pri prodaji in montaži TČ na popolnem dnu. S takšnim početjem enostavno propadeš.
ps. Prav vsak ima možnost odpreti dejavnost
No pol pa ne bom odprl dejavnosti :lol:
sassapo Napisal:Stvar je v tem, da včasih narediš samo en servis in je dan naokoli, zaslužil pa nisi več kot za stroške, čeprav se stranki zdi 50€ preveč za tisto, kar si naredil!...niti ni treba bit pretirano izobražen, da se zavedaš, da samo s servisiranjem gorilcev v današnjem času ni možno preživet, najmanj je pa to razlog, da stranko "odereš"......
Furbo Napisal:Kot sem že večkrat tu povedal, mi gredo na živce telebajski, ki (navadno) kljub neki visoki izobrazbi, kaj več od osnovnošolske poštevanke ne obvladajo.po sebi sodiš?
Nikoli še niso slišali za prispevke, stroške dela, davke, bolniške itd.. verjetno zato, ker so od prve službe dalje na državni dojki.
Če so tako sposobni, ne vem zakaj je potem par 10€ tak problem?