Objave: 41
Teme: 9
Ocena:
0
Ne morem, da nebi se pozanimala, serviser nam je servisiral oljni gorilnik (zamenjal dizo) Imel je dela za eno uro, delo računal 40€ +material+prevoz. Meni se zdi draga urna podstavka. Kake imate vi izkušnje?
Objave: 177
Teme: 27
Ocena:
0
Menjal samo dizo? Diza stane 7 eurov pa dela je za 15 min... :roll:
Objave: 326
Teme: 28
Ocena:
1
Napako ste ugotovili sami? Če ja, pol si naslednjič tudi sami dizo menjajte.... Lahko pa ste na mrzlem do maja....pač odločitev je vaša.....
Objave: 3800
Teme: 4
Ocena:
17
zdravapamet v tvojem primeru (sem ti 1x že napisal) adijopamet > zopet nakladaš
diza je 7-10€ in če je 1 uro "delal" je to max. 20€ In logično je, da treba vkalkulirat še stroške nafte, ter nekih 30% na ta strošek še amortizacije, minute, ki se je peljal do stranke so pač neke vrste kolateralna škoda in verjamem, da noben ne hodi 100km daleč gorilce štelat...in "by the vay" > niti ni neki "kunšt"...
Hudo me zanima, koliko raćunov si izstavil za štelanje gorilcev v svoji karijeri...
Objave: 4089
Teme: 19
Ocena:
1
Čisto v redu cena, če je delo opravljeno kot treba.
Objave: 326
Teme: 28
Ocena:
1
Ista čudna vprašanja glede cene se pojavljajo pri delu informatikov, saj veste, doma nič ne dela (vsi v luftu ker ne morejo dostopat do FB-ja, twitera in ostalih miljontaužnt pizdarij), tip pride, dvakrat klikne, in glej ga poooof, naenkrat vse dela. Računa 30-40 evričov, takrat pa vsi v luft, aaaaaaa, a veeeeeš kaaaaaa, to pa mi ne bomo plačali, saj pa si samo 2x kliknil...... Jebat ga, problem je v tem da človek mora vedet kaj in kje mora 2x kliknit in to se je moral nekje naučit. Ker pa pri nas znanje ni nič vredno, edino velja vihtenje lopate in krampa (pa še za to noben nebi plačal več ko 5€ na uro) pač stanje je tako ko je v tej vukojebini....
Objave: 4089
Teme: 19
Ocena:
1
Samo potem nebi več gledal tako kot sedaj. :wink:
Objave: 7877
Teme: 18
Ocena:
-189
Zadeva je povsem enostavna: če znaš storitev opraviti sam, jo pač opraviš. Če pa ne, moraš poklicati mojstra, ni druge. Še prej pa temeljito pogledaš naokrog, kdo kaj zna - za primeren denar.
Ceneje je pač koristiti lastno zdravo pamet, kot zdravopamet plačevati.
Objave: 13287
Teme: 13
Ocena:
-503
Nekateri ste res zanimivi... v službo hodite, da zaslužite, ali iz veselja?
Vedite, da mora serviser, ki ima svojo firmo mesečno zaslužit vsaj 1.500€ da preživi svojo firmo in državo. Pa jesti je verjetno tudi kaj potrebno in doma plačati položnice, ali to ni več moderno :lol:
dobre teoretične rešitve so včasih v praksi neumne <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.klimasapo.si">http://www.klimasapo.si</a><!-- m -->
Objave: 7877
Teme: 18
Ocena:
-189
Sassapo, razlika je le, ali mojstra plačati, ali PREPLAČATI! Plačila za delo mu pač ni nihče fovš, za odiranje pa ?