PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Wv term stadler eko25

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vsi smo malo pod stresom ko beremo :wink:
Primož imaš popolnama enake težave katere sem imel jaz ko sem pred leti zamenjal olje za drva imam enak premer dimnika in radiatorje brez talnega in nekaj večjo površino. Pozabi na vse kar je napisanega razen tistega da dodaj zalogovnik. Jaz sem po enem letu, tedenskega čiščenja peči ( je na odgorevanje in ima cevne izmenjevalce) nekajkrat zakajene hiše, vgradil zalogovnjik. Od kar imama zalogovnik sicer čistim peč enkrat mesečno le malo bolje vleče predvsem pa bolje greje a nimam nobenih težav vedno naložim polno peč in potem dolagam, edino kar sem ga malo polomil je da sem vzel samo 1000 l zalogovnjik večjega ne bi stravil v kurilnico za dva pa je premalo prostora, kadar je zelo mraz je sicer zjutraj v hiši toplo a zalogovnik prazen tako da moram zjutraj, sedaj ko so dojenčki v hiši, zakuriti.
Hanzi, Jani65, človeku se pač zgodi, da kaj prehitro in napol prebere. Ne se sekirat. Nekaj tem nazaj sem se zaj.... s prehitrim branjem, pravkar prišel (našpičen) od računovodkinje (ne zaradi nje) in prebral "računovodski servis", šlo pa je za računalniški servis. Potem pa pisal bedarije (vama vsaj to ni ratalo!)
1 2
Iskanje po temi