Objave: 3128
Teme: 98
Ocena:
1
Kako pa kaj delajo ti vmesniki preko optičnega omrežja? Je kaj bolje? Ne bi se rad ravno zaradi 10€ mesec jezil, ko bi preklapljal med programi.
Objave: 4017
Teme: 3
Ocena:
26
Na amisu prek optike dela zadeva tako, da se modem že kako leto ni resetiral. Prej je bilo pa vsak mesec nekaj težav.
Objave: 3128
Teme: 98
Ocena:
1
Pri nas je problem da imamo baker od vseh (telekom) in pa pripravljene cevi od telemacha za optiko, kateri naj bi letos vzpostavil omrežje pri nas. Če je moja informacija pravilna je stvar takšna da načeloma lahko telekomov kabel koristijo vsi, če pa je npr od telemacha pa ne.
Objave: 4017
Teme: 3
Ocena:
26
Ja verjetno je politika podobna T2...kjer je njihova optika imaš le njihovo na voljo.
Objave: 5448
Teme: 33
Ocena:
0
bom tukaj vprašal, če mogoče kde ve:
a je telemach (območje ljubljane oz broda recimo) spremenil programske sheme pred kratkim? je kr nekaj več programov, kar verjetni ni slabo (čeprav kot ponavadi, uporabnega je mogoče 10%) , ni mi pa všeč, da bodo čez noč začeli colat kaj dodatno brez moje privolitve oz pogodbe..
Objave: 8660
Teme: 6
Ocena:
9
Ne vem če je Telemach spremenil programsko shemo.
Bo pa tako, kot vsi ostali, začel zaračunavati dodatnih par € za ProPlus-ove programe
Za moje pojme protizakonito, ker bi osnovna programska shema morala ostati za sicer neplačljive programe. Če pa ProPlus hoče biti plačljiv, bi ga morali postaviti v dodatno plačljivo ponudbo.
Zadevo preiskujejo na AKOSu, a se jim očitno nič ne mudi, tako da bo do odločitve verjetno preteklo vsaj leto dni.......
Objave: 5448
Teme: 33
Ocena:
0
za to dodatno zaračunavanje vem ni se strinjam, da je nezakonito, ampak govorim o samih dodatnih programih, ki niso preko proplusa.
telemach (kabel) sem pač prisiljen imet, ker so naši vrli stanovalci niso mogli odločit za optiko, ker bi bilo preveč videt kable po hodnikih (kljub obstoječim cevem za plin ipd).
p.s.
vmes do kakšne resne obravnave po sodiščih bo telekom že zavnaj pod telemachom oz pač družbo, ki upravlja s tem. žal, tako imam občutek..
Ocena:
9
Ne razumem, telekom kaj v zvezi s čim ?
Ocena:
9
Imam v soseščini blok, kjer je T-2 optika.
Kanali so po stopnišču po vogalih in skoraj neopazno.
Je pa celi blok na T-2 optiki.
Razvejitev različnih ponudnikov po istih kanalih bi bila možna samo, samo če bi ti bili last bloka. Tako pa je jasno, da xy ponudnik ne more uporabljati kanale drugih ponudnikov.