PodSvojoStreho.net Kar naredi dom Vrt in okolica Problem - sosed in ogromna živa meja iz cipres

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meni so vedno govorili, da morem pazit, ko špricam z bumefektom po travnih ploščah. Če bi se ti ga nekaj po nesreči vlilo po cipresi bi verjetno tudi bilo to za nadležno drevo zelo slabo Smile

Sicer pa ne vem kaj se glumite med sabo, če bi jaz imel te težave, bi že zdavnaj zapela motorka Smile
če so ciprese preveč blizu hiše,le to lahko tudi požarno ogrožajo.Ciprese sodijo med "smolnata" drevesa in kaj hitro lahko zagorijo ob bližnjem ognju.
marx Napisal:če so ciprese preveč blizu hiše,le to lahko tudi požarno ogrožajo.Ciprese sodijo med "smolnata" drevesa in kaj hitro lahko zagorijo ob bližnjem ognju.

Tole pa je izjava tedna. :lol:
Kaj še vse ogroža požarno varnost, zavese, tenda, lesena ograja, suho perilo na vrvi, seno v kozolcu, lesen kozolec nadstrešek, suh kompost na vrtu itd...
Bili na sodišču, ko mi je ven vrglo varovalko... trajalo 3 leta, rezultrat je da je model posekal svojo živo mejo na 2,5m, ker je motila kvaliteto mojega življenja. Kar se bere da mi je jemal sonce. Na sodišču so hitro videli za kako osebo gre....
Uh, to je pa bil mejaški masaker Smile
Me veseli, da si se vrnil in objavil razplet. Takih ni veliko...
1 2 3
Iskanje po temi