Objave: 597
Teme: 11
Ocena:
1
Palba
Kater del mojega quta nad tvojim vpisom pod točko (3) ti ni jasen ?
Včeraj sem dobil občutek da že vse obvladaš... si mi razložil da obstajajo eps pokrovčki za sidra.
Te bom danes nadomeščal in si drznil tebi zaupati naslednje:
Če je podlaga zanič se jo odstrani (če delaš zase seveda drugače ni panike par sider pa je :mrgreen: ) torej fasado odstraniš in pripraviš kvalitetno podlago za EPS
Objave: 1905
Teme: 8
Ocena:
0
Glej, se strinjam :!:
Sidra niso potrebna na novogradnji, pri stari fasadi pa so obvezna! (tudi ni proizvajalca, ki bo rekel: na staro fasado sidra NE)
Vpis si naredil na vprašanje @palb-e, notri pa je bil zapakiran odgovor, da SE sidra pri starih fasadah in, da je njegovo razmišljanje o sidranju, popolnoma pravilno! Načeloma, je on tudi tisti ( in tule edini), ki ve, v kakšnem stanju je fasada! Torej (glede na to, da znaš uporabljat odebeljen tisk in podčrtovanje) :!: , bi lahko @palbi povedal, kaj se priporoča pri NJEGOVI fasadi! :wink:
Kar se tiče odstranjevanje stare fasade!
Se ponovno strinjam :!: , vendar norcev, kot sem jaz, ki so šli 300m2 "tolčt" dol, dajat "špric" na vseh 300m2 in pri coklu in špicah ometavat na debelo, ni veliko! Nočeš niti vedet po čem je to! :wink:
P.S. Pa smo še vseeno sidrali! 8)
Objave: 16
Teme: 1
Ocena:
0
Si bom malo temo sposodil.
Ali je mogoce kdo uporabljal lepilo gramafas od cinkarne? Namreč sem tik pred izdelavo fasade in ga imam moznost ugodno dobit. Zanima me pa kaksno mnjenje od koga ki ga je uporabljal. Hvala lp
Objave: 245
Teme: 0
Ocena:
0
Poznam vsaj 30 objektov narejenih z Gramafasom,vkljucno z mojo bajto.Uporabil sem ga za lepljenje in armiranje,primerljiv z "obicajnimi"fasadnimi lepili,ne more pa se primerjati z lepili visjega cenovnega razreda..npr Starcontac Light ali kaj podobnega.Za dobro ceno dobis precej.
Objave: 16
Ocena:
0
Aha hvala za info. Nikjer nic ne najdem o tem lepilu. In ga bi tudi sam uporabil. Hvala. Lp
Objave: 245
Teme: 0
Ocena:
0
Cena mora bit pod 6 eur/vreco.
Objave: 2
Ocena:
0
Pozdravljeni
Zanima me če ima kdo izkušnje z lepilom Ceresit ThermoUniversal? V trgovini so mi za notranjo izolacijo z grafitnim stiroporjem predlagali jubizol modri,ki pa je še enkrat dražji in me zanima če je res vreden tega
Hvala