Objave: 31
Teme: 7
Ocena:
0
Zanima me če kdo ve kje se da ugodno dobit bruno, les za brunarice???
Objave: 298
Teme: 6
Ocena:
0
ne vem, kaj je zate ugodno in kaj drago, in za kaksno brunarico bo ta material (samo za na vrt za pospravilo orodje, ali tako, malo bolj kvalitetno zadevo za kaksen vikend ali kaj podobnega). Lahko mi posljes sporocilo na ZS, pa vas seznanim kaksne delamo v nasi firmi. lp Matjaz
Objave: 11
Teme: 1
Ocena:
0
Ali se da pri vas dobit tudi opaž oz. ladijski pod za savno? Potrebujem 25m2. Iščem pa les jelke in pa prvo kvaliteto.
Objave: 298
Teme: 6
Ocena:
0
najbolj ce kar takole obema na enkrat odgovorim, in ce slucajno se koga drugega zanima.
Brune se pri nas dajo dobiti in sicer iz lepljenega lesa, min. debelina 55mm, dolžina po potrebi do 13m, širina po potrebi. Oblika brun je lahko ravna iz obeh strani, ali pa taka da je na zunanji strani okroglina.
Opaž je tudi možno dobiti, vendar ga nimamo nič na zalogi. Je pa problem samo ta, da delamo samo iz smrekovine. ce kaj koristi, smo veseli sodelovanja.
lp
za podrobnejse inf pa ZS
Objave: 11
Teme: 1
Ocena:
0
a men tud??? nisem ga dobil
Objave: 31
Teme: 7
Ocena:
0
ne vam, tudi jaz povprašujem!!! poslal sem tistemu ki to prodaja
Objave: 23
Teme: 0
Ocena:
0
Osebno sem brune tanjše za oblogo kupil pri Klemenu (žaga Felicjan) na Vranskem.
Sicer sem prevozil pol Slovenije, ko sem iskal izdelovalca brun in iskal ustrezno dimenzijo in ceno ter kakovost.
Osebno sem mnjenja, da če je z obeh strani ravna, potem to ni bruna
Objave: 1198
Teme: 27
Ocena:
0
koliko brun potrebujete sam povejte se pripeljem jih, so suhe, les pa je iz hribov nad 1000 metrov nad. višine
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.dominokolje.si">www.dominokolje.si</a><!-- w -->
Objave: 2501
Teme: 178
Ocena:
0
domino, se da pri tebi dobiti tak opaž, kjer je deblo le olupljeno in razrezano na tanjše deske, katere bi potem zabijali na steno eno preko druge? Torej, da se vidi naraven rob deske?
če tega ni, koliko bi stal sušen opaž, debeline cca 15 cm, debeline cca 2 cm?
Alea iacta est
Objave: 1198
Teme: 27
Ocena:
0
neika Napisal:domino, se da pri tebi dobiti tak opaž, kjer je deblo le olupljeno in razrezano na tanjše deske, katere bi potem zabijali na steno eno preko druge? Torej, da se vidi naraven rob deske?
če tega ni, koliko bi stal sušen opaž, debeline cca 15 cm, debeline cca 2 cm?
kaj to misliš slučajno
skodle
ladijski opaž
LADIJSKI 15MM 6,00
LADIJSKI 23MM 8,00
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.dominokolje.si">www.dominokolje.si</a><!-- w -->
Objave: 2501
Teme: 178
Ocena:
0
nisem mislila skodle..ne znam niti razložit, kako to zgleda...videla sem v eni koči na Pokljuki. Svetovno zgleda. A se bomo zgleda zadovoljili z brunami, torej sedaj iščemo brune, cca 10 cm široke, na eni strani rahlo izbočene, polagali bi jih vodoravno.
sicer sem po nasvetu Plejbe že klicala na Vransko, pa v NAzarje, se še bomo odločili, ko bomo šli pogledat.
Alea iacta est
Objave: 68
Teme: 10
Ocena:
0
Večer,videl sem jih enkrat pri lesarstvo Hudovernik,mislim da jih uvaža.bile debelina 65cm ima tudi 160cm,osnovna cena tam okoli 26eur m2.lp
Pozitivne misli krepijo telo in duha.
Objave: 1061
Teme: 97
Ocena:
0
Zanima me kakšna je cena brun, rabim za vrtno lopo? In kakšen ugodni ponudnik na Gorenjskem....