Objave: 265
Teme: 90
Ocena:
0
Mi jih nimamo, se mi pa dopadejo. Tudi lučke so mi ok.
Edino kar me tukaj skrbi je, kako hitro se umaže beli pokončni del stopnic?
Objave: 1353
Teme: 69
Ocena:
0
ja to res ni vredi, no jaz nebi mela verjetno belo spodi, kako drugo barvo, samo se bo isto hitro zamazala, bomo mogli zelo pazit, stopnice pa so mi zelo všeč ne:)
Objave: 100
Teme: 31
Ocena:
0
beli del med stopnicami se lahko prebarva s pralno barvo in lahko brez problema pobrišeš morebitne packe in pa predvsem prah (sej po takih stopnicah ne hodiš v gojzarjih :wink: ).
So pa tud men te stopnice ful ful lepe... sploh pa tud kombinacija s temi zidnimi lučkami (bom lahko to slikco uporabila, da končno pojasnim fantu kak sem si jaz zamislila te lučke).
V glavnem mi bomo tud imeli takšno stopnišče :P
LP, Minci
Ocena:
0
vem da se lahko s pralno barvo poštriha, ampak meni ni ta barva všeč ko se sveti, tak da bomo kar z navadno.
Objave: 1060
Teme: 56
Ocena:
0
Saj pralne barve imaš tudi v mat izvedbi.
Objave: 130
Teme: 2
Ocena:
0
mi imamo točno tako narejene:lesena pohodna plošča, zid pobarvan z pralno mat barvo ( ki se kljub temu malo sveti a ni moteče) in pa lučke v zidu. Zgleda čist OK
Saj ne vem vsega.
Objave: 176
Teme: 16
Ocena:
0
Tudi mi imamo nekaj podobnega...
Obe ploskvi imamo leseni in ob straneh nimamo venca; lučke pa imamo (pazi! kupili smo halogenke pa smo jih zamenjali z led žarnicami, ker so bile halogenke odločno premočne, celo ko si se vzpenjal po stopnicah in si prišel z očmi v višino lučke te je le-ta zaslepila).
Zaenkrat so zidovi beli, se bodo pa spremenilil (najprej od umazanije, potem pa od barve :D :) )
Teme: 18
Ocena:
0
Mene pa zanima, kje ste dali delati leseni pohodni del za betonske stopnice in PREDVSEM koliko vas je to stalo?? Ker nas je skoraj na rit vrglo, ko smo pokazali enmu mizarju in je postavo vrtoglavo ceno. Sploh zato, ker stopnice gredo zavito v rahel polkrog in je skoraj vsaka drugačna od druge (seveda isto visoke, vendar različnih širin zaradi kotov).
Iz kakšnega lesa naj damo sploh delati? Najprej smo hoteli hrast, vendar ali je to edina (dobra) opcija?
Ravno tako nameravamo pod tem betonskim stopniščem, ki je zdaj odprto, zapolniti z garderobnimi omarami, ki bi jih ravno tako moral narediti mizar.... Vendar so cene katastrofalne....
Ocena:
0
meni je reko tišlar da za eno stopnico z montažo vred 10 tisoc, prejsnem denarju, to se mi ne zdi tak dosti, na sreco imam 6 stopnic...mislili pa smo si tudi sami naret, ampak se nam ne da zabavat s tem, bomo kar dali tišlari, pa mogoče še bo kaj popusto ker smo že dali omaro za kopalnico delat pr njem pa notranje vrata.
vanilla, koliko pa je vam reko mizar ceno za eno stopnico, pa to z montažo al samo deska??
Ocena:
0
UrsYY,
nama je reko mizar za eno stopnico 170 EUR!!! Za m2 omare, ki bi jo nardil za pod stopnice pa cca. 250 EUR!! Pa mamo ene 4-5 kvadratov. Pol si lahk misliš, koliko bi vse to prišlo.
Se je pa sicer hvalil, da on to zelo dobro nardi, da drugi so verjetno cenejši, vendar naj bi blo tut narjeno bolj "klumpasto"... Ker je kao izredno pomembno, da je dobro narjeno, da pol stopnice ne škripljejo itd. Tak da.... Kateri tišlar pa je to vam delal? Ker vidim, da si iz istega področja doma :P
Ocena:
0
glej nimamo še naretih, naj bi jih delal, omaro pa dobimo ta vikend za kopalnico, prisla je 1000€, vem da dosti, amapk niker nebi dobila take, saj je v kobinacijah teh barv ko kopalnica....
tišla pa je iz slovenjskih konjic, več informacij pa ima mama... iz katerega kraja pa ste?
Ocena:
0
dej mi pol pošlji kontaktne podatke na ZS. Mi smo drugače iz Ptuja.
Objave: 1615
Teme: 72
Ocena:
0
Sicer se bo slišalo, oz.bralo sarkastično, pa vendarle.......... :D
Da bi bilo bolj razumljivo, bi za začetek lahko malo popravila način izražanja oz. malo prebrala za seboj kaj napišeš. :wink: Pa s tem ne mislim slovničnih naprak, kot so vejice, pike in ostala ločila, ampak samo besedišče.
Jasno mi je, da to ni forum slavistov, tudi sama nisem (kar se razbere tudi iz mojih postov :oops: ), ampak vseeno. Lepo bi bilo, da se ohrani vsaj pri pisanju en del našega lepega jezika. Dialekti so mi izredno pri srcu in jih v pogovoru zelo rada poslušam, pri branju pa nekako ne gre. No, vsaj meni ne :oops: .
Pravzaprav, pa ne leti tole samo nate, ker sem že večkrat zasledila, da marsikdo v jezi piše točno tako, kot mu tisti trenutek besede letijo iz ust.(a je beseda letijo iz ust prava???????)
Doma imam dva "nora"najstnika, ki sem ju komaj pripravila do tega, da mi SMS sporočil ne pošiljata več v pogovornem (včasih samo njima) razumiljvem jeziku. :roll:
Pričakujem burne odzive........
pa kljub temu
en lep pozdravček :wink: