Gradnja in obnova > Napeljave
Kako sneti radiator

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kako sneti radiator
#1
Pozdravljeni,

Radiator je na omrežje priklopljen s takšnim ventilom. 

   

Radiator bi rad spraznil in ga snel iz stene (zaradi obnove). Je treba to samo zapret, spraznit vodo in lahko radiator snamem? Ali bom imel potem poplavo? Zasledil sem tudi video na spletu, ampak je na žalost v jeziku, ki ga ne razumem. Sklepal bi da drži kar sem napisal, ampal preden se česarkoli lotim raje vprašam. Isti radiator se bo potem montiral nazaj.

https://www.youtube.com/watch?v=aeL-siFRAsc&t=42s
#2
Reseno. Sem pac zaprl ventil in odsraufal. Gor sem dal za vsak slucaj se cepke.


Skok na forum:
Zadnje novice

Ujemite priložnost za dober kredit
09.06.2022 ob 13:14:06
Ujemite priložnost za dober kredit
Izjemna priložnost za stranke vseh bank Ujemite ugodne obrestne mere in pridobite najboljšo ponudbo NLB Stanovanjskega... Beri dalje »
Etex z zaključkom prevzema podjetja URSA - podjetja za proizvodnjo izolacijskih materialov, nadaljuje s preusmeritvijo svojega portfelja v smeri lahkih in trajnostnih gradbenih rešitev
03.06.2022 ob 08:23:40
Etex z zaključkom prevzema podjetja URSA -  podjetja za proizvodnjo izolacijskih materialov, nadaljuje s preusmeritvijo svojega portfelja v smeri lahkih in trajnostnih gradbenih rešitev
1. junij 2022 predstavlja pomemben mejnik za skupino Etex, saj mu pri strategiji rasti poslovanja zagotavlja peto vrsto tehnologije. S... Beri dalje »