PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Daikin klime - priporočite mi sposobnega monterja

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zdravo. Na www.daikin.si sem oddal povpraševanje za klimo in me je s predračunom kontaktiral njihov podizvajalec s.p., ki ima zgolj nekaj tisočakov letnega prometa glede na javno dostopno bilanco. Seveda mu ne zaupam, da bo pravilno zmontiral Daikin klimo, ker ima za moj okus premalo izkušenj.

Pred dvema dnevoma sem pisal na Daikin.si, naj mi priporočijo izkušenega monterja kjerkoli v Sloveniji pa mi niso (še) odgovorili. Mi lahko vi tukaj priporočite kakšnega kvalitetnega monterja v Sloveniji, ki ima večletne izkušenje z montažo Daikin klim? Hvala, lep vikend vsem.
Lokacija kje naj bi potekala montaža ni odveč.?
Meni jo je pred leti zmontiral Klimaj d.o.o. iz Semiča. Takrat je bila to najboljša klima od Daikina in še vedno dela .
Inštalacije Jamnik iz Škofljice so nam naredili 2 leti nazaj dobro.

LP, g
@rexleonis

Pa ti misliš da ti bilanca na biziju pove sposobnost s.p.- jevca.
Poznam osebno nekaj s.p. -jev za kater vem da je njihova bilanca konec leta okoli pozitivne nule. Delajo pa od jutra do večera, kvalitetneje kot marsikdo od kaki firm ( ker se delavcem fučka, ker ga plača delodajalec).
Valda se s.p. ju ne splača prikazat dobička, kasira na roko, izplačuje si plačo minimalno, pa kak račun dobi...

S tem ne trdim da je oseba za katerga praviš zelo sposobna .. samo pravim da je to malo čuden način za ugotavljanje kvalitete izvajalca.
To je enako kot si eni na spletnih straneh napišejo pozitivne feedbacke namišljenih strank LOL
Tudi na tej strani si ga lahko. Z največjo lahkoto. Eni celo probajo.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]  Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Tak ki posluje z "pozitivno nulo" tudi pri meni nima zaupanja, "YU majstor" vgrajuje najcenejsi presvercan materjal iz BIH in tukaj enostavno ni pricakovat kvalitete....
Nestrpno cakam dan kdaj bo drzava preprosto ukinila rak rano gospodarstva S.P. je....
pozanimaj se, kdo v okolici je ok, ki montira klime. Če bi slučajno kaj bilo narobe, imaš še šanso, da se usput ustavi pa pogleda na čem je stvar. brez da prosiš ko munjen, oziroma bi ga na koncu itak tega klical. Daikinova klima bržkone ni v ničemer tako specialna in posebna, da bi bilo ful drugače zmontirati, kot vse ostale. Eni prav iščete probleme. Ne kompliciraj si življenja pri eni tako enostavni zadevi.

vsaka firma vključno z sp-ji teži k pozitivni nuli. nobeden ne plačuje rad davkov, torej nula, in nihče nima rad inšpekcije, ergo pozitivna. nekaj tisočakov prometa tudi nič ne pove. Lahko je ravno začel, pa prej montiral pri kom drugem 10 let. Daikin naj bi jamčil zanj, če je na spisku. Če pa jamči za šalabajzarje, potem pa je nasvet v mojem prvem odstavku še toliko bolj na mestu.
Na koncu klimatska naprava ni vesoljska raketa, bodi prisoten ob montazi, pozornost na vakumiranju in naj ne bo narejeno v 1.uri, uporabi naj mehko zico z tulkami in obveznimi gumi blazilci. Nosilci pocinkani, upostevanje min. dolzine cevi itd. Odpri installation manual in ga v celoti preberi tako te ne more nihce vec preslepiti, ko bo skusal vse na hitrco skupi zmetat in pokasirat...
Tisti ki ne placuje davkov naj ne pricakuje da ga bodo flikali v bolnicah, naj ne racuna na otroske dodatke, socijalno varnost, brezplacno izobrazbo otrok, vrtcov, penziona, storitev v javni upravi itd., skratka so podobni romom (ciganom), nekateri pac mislijo da so priviligirani drzavljani in nas imajo za norca...
Optimizacija ni enako utaja. Čeprav kdo seveda uporabi prvo besedo za nadomestilo druge. Med tema dvema je pa v resnici svet razlike.
Na prvi pogled: Urejeno vozilo, kvalitetno in čisto, orodje. Če je tako skoraj ne moreš kiksnit.
Imaš pa tudi: Čistilni servis, slikopleskarstvo, montaža klim. Ko sem videl v kakšen avto je naložil klimo...
Ps. pa dobi si lokalca, ne nekoga 100 km. vstran
dobre teoretične rešitve so včasih v praksi neumne <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.klimasapo.si">http://www.klimasapo.si</a><!-- m -->
Upam da monter te klime ni bil pooblaščen

Priložene datoteke Predogledne slike

Sonce naj sveti vsak dan!
Hanzi, mogoče je človek predvideval da večji je ventilator boljše hladi.
Da ni tole umotvor onega iz sosednje teme?
Če želiš imeti pred vhodom ohlajeno, je čisto ok zmontirano.
1 2
Iskanje po temi