Objave: 2
Teme: 2
Ocena:
0
Objave: 122
Teme: 55
Ocena:
0
Upam, da se nisi placal. Ce se nisi, ne placaj dokler ne zrihta, tako kot mora biti.
Objave: 182
Teme: 18
Ocena:
0
u madonca.., jaz mu nebi dal ni centa lp
Objave: 129
Teme: 17
Ocena:
5
V glavnem za se zjokat. Porocaj kako si resila. Bo se komu v pomoc. Pa nic placevat dokler ne popravi.
Objave: 868
Teme: 10
Ocena:
0
Predno se podaja take nasvete je vseeno treba malo bolj realno ocenjevati.
Izdelana fasada je res med manj estetskimi.
Slike pa so narejene na način, ki ni primeren za realno oceno.
Vsaka tovrstna fasada, ki bo slikana pod takim vpadnim kotom svetlobe bo videti neravna.
Bolj primerna ocena je razpršena svetloba in primerna razdalja.....
Dosti bolj pomembne so mejne tolerance za ravnost površin.
Kontaktirajte tehnično službo proizvajalca fasade, ki vam bo nudil strokoven nasvet.
Objave: 2380
Teme: 2
Ocena:
9
če je fasada ok,jo lahko slikaš iz vseh kotov pa bo vedno ok.
Tole je na žalost nekakovostno narejeno.
Objave: 547
Teme: 22
Ocena:
8
Nisem mislil komentirat ampak bom.Me kar strese ko vidim tako šlamparijo.Tole se vidi na kilometer pa nima veze pod kakšnim kotom.A drugega orodja kot fangel niso imeli?
Reklamiraj brez kančka slabe vesti
Objave: 76
Teme: 1
Ocena:
2
Če gledaš prvo sliko, bi z lopato včasih bilo bolje orajhano. Reklamiraj, če imaš komu (majstori bojo kmalu šli nazaj)
Objave: 2018
Teme: 20
Ocena:
4
Z eno besedo katastrofa , navedite izvajalca tule, da se mu ostali izognejo.....
Objave: 701
Teme: 68
Ocena:
1
Kaj imate narejeno tole fasado iz kamene volne?
Objave: 1478
Teme: 16
Ocena:
37
4.11.2020 ob 11:05
(*Zadnja sprememba objave: 4.11.2020 ob 11:07 uporabnik Fantocci2.)
To so bili težki fušarji.
Recimo pri oknu bi morali špalete zaradi svetlobe odpreti ven, oni so jih v kontra smer. Na tistih ploščicah se vidi da jim je mera pobegnila za 2cm na razdalji pol metra....
Ravnina je res katastrofalno slaba (pod takim kotom svetlobe sicer nobena fasada ne bo popolnoma ravna, ampak moja je veliko veliko boljša).
Jaz tem majstrom niti zaupal ne bi, da bodo v drugo bolje naredili, če je bil to za njih OK izdelek.. ampak spet noben drug pa ne bo hotel popravljati za njimi, kdo bi bil tako nor, da bi si to nakopal na vrat, če je posla dovolj?
Pa kaj se nič ne pozanimate za reference, ljudje? Pri fasadi pa res ne moreš samo na ceno gledat. Fasado daš delat lokalcu, ki je na dobrem glasu in mu ni vseeno za ugled. Pa čeprav je ta lokalc "albanska" firma - obstajajo zelo dobre in izkušene, samo malo se je treba pozanimat.
Objave: 7259
Teme: 15
Ocena:
53
Se strinjam, da takole fališ na 1 meter razdalje, se moraš že zelo potrudit. Če ni že prej bila stena totalno kriva, je tako vijuganje praktično nemogoče naredit.
So morda lepili plošče s purpenom in jih lepili še preden je ekspandiral, da je potem napihnilo navzven?
Objave: 4017
Teme: 3
Ocena:
26
Na recimo dobro narejeni fasadi (pišem zgolj o končnem videzu), se neravnine lahko malce opazijo ob padcu svetlobe ko sonce ali luč pada vzporedno s tistim delom fasade - ker neko fasadno stranico - fleho 10m x 3-5m je seveda neizvedljivo narediti ravno. Ob normalni dnevni svetlobi brez vpadnih kotov svetlobe se neravnine nimajo kaj opaziti.
Objave: 910
Teme: 57
Ocena:
1
Se malce vmešam, ker sem ravno prebral glede odpiranja špalete navzven. Je to standardna praksa ali je potrebno tole "želeti"?
Kako močno pa se špaleta odpre, da še ok zgleda?